Mucus mult in gat!!
Buna seara!
A scapat cineva definitiv de mucus cu un tratament anume sau cu ceva, cu orice medicament, chiar naturist? Nu mai pot, sunt disperata, nu imi pot imagina de unde se poate produce atat de mult mucus, in cantitate atat de multa. Il scot si in secunda urmatoare cand inghit e format acolo la loc. Nu stiu ce sa mai incerc, ce sa mai iau.. mai am si o disfagie urata, nu pot inghiti cum trebuie si mananc doar supa creme si piure.
Si va rog mult, nu imi ziceti de regim pentru ca oricum nu pot manca mai nimic, iar toata viata pana acum am mancat de toate si nu am patit niciodata ca acum. Vreau doar ceva care sa functioneze..
Acum iau pliculete de gerdoff, inainte am luat tot felul de antiacide (gaviscon, gerdoff pastile, dicarbocalm), am luat si nexium, am incercat si cu ACC, cu miere de Manuka, iau si sirop pentru hipersecretie bronsica (cu gandul ca poate am mucusul din bronhii, desi mai mult cred ca e de la stomac) iau xyzal pentru alergii (nu diminueaza mucusul) folosesc dymista pentru nas pt ca e infundat tot timpul si nu ma mai ajuta nici asta (ba chiar imi da sangerari mici).
Va rog mult daca e ceva anume ce v-a ajutat atat de mult incat ati revenit la o viata normala, spuneti-mi si mie pentru ca ma dispera atat de tare sa am gatul mereu plin de mucus, abia sa pot sa inghit si sa mananc si mereu sa il scot fortat ca nici macar usor nu iese, incat nu mai am nici macar o viata obisnuita.
Multa sanatate tuturor!
A scapat cineva definitiv de mucus cu un tratament anume sau cu ceva, cu orice medicament, chiar naturist? Nu mai pot, sunt disperata, nu imi pot imagina de unde se poate produce atat de mult mucus, in cantitate atat de multa. Il scot si in secunda urmatoare cand inghit e format acolo la loc. Nu stiu ce sa mai incerc, ce sa mai iau.. mai am si o disfagie urata, nu pot inghiti cum trebuie si mananc doar supa creme si piure.
Si va rog mult, nu imi ziceti de regim pentru ca oricum nu pot manca mai nimic, iar toata viata pana acum am mancat de toate si nu am patit niciodata ca acum. Vreau doar ceva care sa functioneze..
Acum iau pliculete de gerdoff, inainte am luat tot felul de antiacide (gaviscon, gerdoff pastile, dicarbocalm), am luat si nexium, am incercat si cu ACC, cu miere de Manuka, iau si sirop pentru hipersecretie bronsica (cu gandul ca poate am mucusul din bronhii, desi mai mult cred ca e de la stomac) iau xyzal pentru alergii (nu diminueaza mucusul) folosesc dymista pentru nas pt ca e infundat tot timpul si nu ma mai ajuta nici asta (ba chiar imi da sangerari mici).
Va rog mult daca e ceva anume ce v-a ajutat atat de mult incat ati revenit la o viata normala, spuneti-mi si mie pentru ca ma dispera atat de tare sa am gatul mereu plin de mucus, abia sa pot sa inghit si sa mananc si mereu sa il scot fortat ca nici macar usor nu iese, incat nu mai am nici macar o viata obisnuita.
Multa sanatate tuturor!
6 comentarii
Trebuie sa mergeti la un pneumolog, sa faceti o radiografie si un examen al sputei. Va indruma pneumologul.
Am fost la vreo 3!! Am facut destule radiografii, spirometrii, exudate etc. Ce nu am facut este endoscopia pentru ca nu o pot suporta. Am facut chiar si CT toracic. Se pare ca nimeni nu gaseste cauza acestui mucus
Trebuie facut tratament pentru candida si repetata analiza dupa tratament. Din sputa, nu din saliva.
3luni m.am luptat cu acești muci in gat.Am luat timp de 3 luni în fiecare zi 1 klacid(klabax ) 500mg plus 1 Fluconazole.in frecate zi.Am eliminat lactatele și zaharul.aceasta schema m.a ajutat pe mine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Senzație de sufocare si mucus in gat
- 2Mucozitati in gat
- 0mama Mea are flegma in gat care ii provoaca tuse si Nu reuseste sa o elimine
- 2Mucus deranjant bebelus
- 27Mucus in gat
- 1Mucus fetita 2 luni
- 23Mucus, nod, mancarime in gat, tuse seaca - simptome LPR (silent reflux)
- 2Senzația de mucus persistent care curge dinspre nas în gat
- 5Mucus in gat
- 0Mucus în gat
- 0Mucozitate in gît la copilul de doua luni
- 2Pentru Dl Doctor Flueraru
- 3Flegma in gat si post nazala
- 1Senzație de mucus in gât și miros urât in nas
- 0Ajutați-mă - ragusesc in fiecare zi si tusesc des scuipând o mucoasa
- 1Mucus (flegma) in gat!!
- 1Mucus vascos in gat de cateva luni si probleme la inghitire
- 2Gat foarte incarcat cu eliminare de mucus alb
- 26Probleme la inghiti/nod in gat/mucus vascos in gat