Miros de sulf/putred in nas.

20-05-2022
iulianonly
Nu este medic/terapeut
iulianonly
Buna ziua sunt Iulian si am varsta de 39 ani. De mai bbine de un an am nasul semi infundat chiar si in anotimpul calduros si o secretie de mucus in spatele nasului. Din pacate nu am mers la medic iar sintomele s-au agravat la modul ca acum simt in nas un miros care il percep doar eu de putred/sulf sau ceva de genu. Am mers la orl la o policlinica din comuna unde locuiesc iar dupa 10 min de investigatii ale medicului (nas, urechi, gat) concluzia a fost ca necesita cauterizarea cornetelor. Toata investigatia a fost facuta vizual. Am zis sa mai consult si un alt medic si am mers la un spital specializat in orl, acolo am fost consultat iar dl Doctor mi-a sugerat sa merg sa fac un ct la sinusuri iar rezultatul este urmatorul:ingrosarea mucoasei sinusului maxilar bilateral la nivelul unghiului inferior.Deviatie sept nazal zpre dreapta de ~5mm.Fara acumulari fluide la nivelul sinusurilor paranazale sau mastoidelor. Hipertrofierea cornetului nazal drept. Fara imagini patologice osoase in aria scanata. Nu am reusit sa ajung la dl Doctor pt ca este plecat din tara. La ce sa ma astept pt ca sunt putin speriat. Multumesc.
2 comentarii
0
20-05-2022, ora 14:50
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Pana vine doctorul..
1. Mai mergi la consult stomatologic
Să excludă infecțiile dentare.. Care întrețin și ele rinitele
2. Citești pe forum.. Și mai analizezi.. Dacă nu faci reflyx gastroesofagian în somn.. Asta tot întreține inflamația nas. Gat
3.ca sa nu te operezi degeaba de cornete. Tre sa tratezi Cauza.. Care duce la inflamația din nas
0
20-05-2022, ora 16:30
iulianonly
Nu este medic/terapeut
iulianonly
Multumesc pentru raspuns. Am mers si la stomatologie si intradevar aveam o infectie la o masea plombata acum 7 ani, am facut tratament cu antibiotice pe canale 5 sedinte plus 2 radiografii dentare iar infectia trecuse in proportie de 95% urmand ca luni sa merg pentru plomba. Din pacate mirosul din nas persista iar alte probleme dentare nu am.Reflux nu am mai avut de aproximativ 2 ani cand eram suoraponderal cu o greutate de 113KG, intre timp am tinut cura si am ajuns la 87 Kg la 1, 82 M. Nu am tratat refluxul dar a disparut dupa ce am pierdut in greutate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.