Senzație ciudată în gură, salivație spumoasă
Buna ziua.Încep a va povesti simptomele mele in legătură cu senzația ciudata de la nivelul gurii, fiind prezente de aproximativ 3 luni.Am un permanent mucus in gat însoțit de un ușor disconfort la înghițire, o răgușire ușoară atunci când vorbesc și o saliva spumoasă care îmi dă senzația că se adună la baza limbii în jurul amigdalelor și simt cum se adună in gura in momentul in care vorbesc, in permanenta fiind nevoie să înghit.Menționez că sunt fumătoare și am polipi nazali iar noaptea respir doar pe gura.Toate simptomele par a se înrăutăți imediat după ce mă spăl pe dinți, salivația fiind mult mai abundentă și spumoasă.Gustul alimentelor e alterat uneori. Părerea dumneavoastră mi ar fi de mare folos.O zi buna
4 comentarii
nu poti sa rezolvi o mica problema locala fara sa tratezi CAUZA problemelor
1 simptomele descrise..se datoreaza Respiratiei pe gura si unui reflux gastro esofagian
2ca sa scapi de simptomele descrise tre sa faci urmatorii pasi
A. consult ORL si operezi ce e de operat, sept nazal, rinita hipertrofica... altfel.. respiratia pe gura duce la uscaciunea mucoaselor faringiene in somn
B. nu mai consumi acidulate, citrice, otet, lamai, usturoi.., seara dupa cina nu se consuma fructe si dulciuri... Toate duc la reflux gatro esofagian in somn.si acidul gastric arde faringele si amigdalele.
C. consult la Gastologie Obligatoriu
1 simptomele descrise..se datoreaza Respiratiei pe gura si unui reflux gastro esofagian
2ca sa scapi de simptomele descrise tre sa faci urmatorii pasi
A. consult ORL si operezi ce e de operat, sept nazal, rinita hipertrofica... altfel.. respiratia pe gura duce la uscaciunea mucoaselor faringiene in somn
B. nu mai consumi acidulate, citrice, otet, lamai, usturoi.., seara dupa cina nu se consuma fructe si dulciuri... Toate duc la reflux gatro esofagian in somn.si acidul gastric arde faringele si amigdalele.
C. consult la Gastologie Obligatoriu
Buna seara,
Mă confrunt și eu cu saliva spumoasa de gust sărat acru,
Limba se albește foarte repede
Ce sa fac??
Mă confrunt și eu cu saliva spumoasa de gust sărat acru,
Limba se albește foarte repede
Ce sa fac??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De ieri, cand incerc sa mananc, ma doare cand inghit
- 0saliva abundenta
- 4senzatie de inecare
- 3durere in capul pieptului la inghitire
- 1Probleme cu inghititul
- 2nas infundat si durere la inghitire pe dreapta
- 0durere in gat la inghitire
- 2nod in gat, senzatie ca nu pot inghite
- 1Durere gat
- 0Durere la inghitire+ mica papula(vegetatie)
- 2Mucozitati in gat
- 2Mucus deranjant bebelus
- 3Disfagie, probleme de inghitire, de un an
- 1Mucus fetita 2 luni
- 24Mucus, nod, mancarime in gat, tuse seaca - simptome LPR (silent reflux)
- 2Mucus in gat deranjant.
- 5Mucus in gat
- 2Pentru Dl Doctor Flueraru
Mai multe informații despre: Hipersalivatie inghitire cu dificultate mucus in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: