Senzația de mucus persistent care curge dinspre nas în gat
Bună seara. De ceva vreme (1 luna) am o problema și anume o senzație permanenta de mucus care curge din spatele nasului în gat. Este foarte deranjanta aceasta senzație deoarece simt nevoia sa înghit în fiecare minut pentru a o îndepărta și îmi provoacă și senzația de greata (fără a reuși sa vomit). În urma unui consult, medicul pneumolog, mi-a pus diagnosticul de început de astm și mi-a recomandat spray cu apa de mare și Symbicort (care nu m-au ajutat deloc). Țin sa menționez ca am 24 de ani, 70 de kg și înălțime 1.78 și sunt gravidă în luna a 3.
Mulțumesc pentru răspunsuri!
De menționat și faptul ca nu am nasul înfundat, iar aceasta senzație jenanta din gat ma trezește în toiul nopții și îmi provoacă stări de greata deoarece simt cum mucusul ajunge la omuleț.
Mulțumesc pentru răspunsuri!
De menționat și faptul ca nu am nasul înfundat, iar aceasta senzație jenanta din gat ma trezește în toiul nopții și îmi provoacă stări de greata deoarece simt cum mucusul ajunge la omuleț.
2 comentarii
sarcina este un stres pentru organism...
uterul creste in volum.. impinge intestinele si stomacul in sus.. produce reflux gastro-esofagian, in somn acidul gastric irita si inflameaza faringele pana sus in spatele nasului
1 renunt a la otet, lamai, citrice, acidulate, ciocolata., usturoi .s.a care produc hiperaciditate
2 Citeste alimente producatoare de Mucus..si renunta la Laptele de vaca, fainoase calde...s.a ce gasesti acolo
uterul creste in volum.. impinge intestinele si stomacul in sus.. produce reflux gastro-esofagian, in somn acidul gastric irita si inflameaza faringele pana sus in spatele nasului
1 renunt a la otet, lamai, citrice, acidulate, ciocolata., usturoi .s.a care produc hiperaciditate
2 Citeste alimente producatoare de Mucus..si renunta la Laptele de vaca, fainoase calde...s.a ce gasesti acolo
Va mulțumesc mult dl doctor!
O seara plăcută sa aveți!
O seara plăcută sa aveți!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Senzație de sufocare si mucus in gat
- 2Mucus deranjant bebelus
- 2Mucus in gat deranjant.
- 2Probleme respiratie!
- 2Tuse mai mult seaca de mai bine de 8 ani
- 0Mucus în gat
- 2Gat uscat si mucozitati in gat si pe nas
- 3Flegma in gat si post nazala
- 2Tratament Nazonex si Aerius
- 0Secreții baietel o luna si 3 săptămâni
- 0Ajutați-mă - ragusesc in fiecare zi si tusesc des scuipând o mucoasa