Senzația de mucus persistent care curge dinspre nas în gat

04-05-2020
Luc biz
Nu este medic/terapeut
Luc biz
Bună seara. De ceva vreme (1 luna) am o problema și anume o senzație permanenta de mucus care curge din spatele nasului în gat. Este foarte deranjanta aceasta senzație deoarece simt nevoia sa înghit în fiecare minut pentru a o îndepărta și îmi provoacă și senzația de greata (fără a reuși sa vomit). În urma unui consult, medicul pneumolog, mi-a pus diagnosticul de început de astm și mi-a recomandat spray cu apa de mare și Symbicort (care nu m-au ajutat deloc). Țin sa menționez ca am 24 de ani, 70 de kg și înălțime 1.78 și sunt gravidă în luna a 3.
Mulțumesc pentru răspunsuri!

De menționat și faptul ca nu am nasul înfundat, iar aceasta senzație jenanta din gat ma trezește în toiul nopții și îmi provoacă stări de greata deoarece simt cum mucusul ajunge la omuleț.
2 comentarii
0
04-05-2020, ora 21:26
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
sarcina este un stres pentru organism...
uterul creste in volum.. impinge intestinele si stomacul in sus.. produce reflux gastro-esofagian, in somn acidul gastric irita si inflameaza faringele pana sus in spatele nasului
1 renunt a la otet, lamai, citrice, acidulate, ciocolata., usturoi .s.a care produc hiperaciditate
2 Citeste alimente producatoare de Mucus..si renunta la Laptele de vaca, fainoase calde...s.a ce gasesti acolo
0
04-05-2020, ora 21:34
Luc biz
Nu este medic/terapeut
Luc biz
Va mulțumesc mult dl doctor!
O seara plăcută sa aveți!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •