Problema tot persista

09-10-2023
baltean97
Nu este medic/terapeut
baltean97
Am mai pus doua intrebari aici. Chestia asta cu nodul in gat tot persista. Cand nu mananc nu am nimic, cand vreau sa mananc ceva solid parca ramane in josul gatului si imi vine sa vomit dar nu prea am ce sa vomit (nu am mancat mese ok de peste 2 saptamani doar blenduit si supe) azi de exemplu am vrut sa mananc putin salam cu paine, am reusit sa mananc o felie dar dupa iar a ramas acolo in gat desii mestec acum foarte bine sa se faca ca o pasta in gura. Nu mai suport va rog sa ma credeti, sunt disperat mai ales ca am si o fetita de 9 luni si vreau sa ma pot bucura de ea.sunt traumatizat. Ar trebuii sa merg la urgente macar pentru niste perfuzii? Nici putere nu mai am in mine.vreau doar sa ma fac bine din nou.
5 comentarii
0
09-10-2023, ora 20:41
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Mergi la un gastroenterolog sa iti faca o endoscopie si/sau la ORL sa se uite in gat.
0
10-10-2023, ora 10:22
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
cred ca problema este pe esofag nu p egat
asa ca direct al gastrologie pentru Endsocopie
0
11-10-2023, ora 21:37
baltean97
Nu este medic/terapeut
baltean97
Am fost la ORL si din cate a putut vedea a spus ca in gat nu am nimic. Dar eu asta nu inteleg, de ce simt ca ramane mancarea acolo dupa marul lui adam in jos si imi vine sa vomit? Se opreste acolo sau e doar in capul meu?
0
12-10-2023, ora 07:22
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Mâncarea din gat.. Trebuie sa coboare prin Esofag pana în stomac
Spasmul muscular esofagian
Sau o Formațiune Tumorala nu permit sa coboare mâncare prin esofag
Ca să știi dacă problema e in capul tau
Sau este o problema pe esofag. Pentru asta se face Endoscopia la Gastrologie
0
12-10-2023, ora 23:31
baltean97
Nu este medic/terapeut
baltean97
Am inteles! O singura intrebare mai am. Endoscopia doare? Se simte ceva? Eu sufar de anxietate si imi este frica sa o fac sa nu mi se intample altceva sau sa nu rezist.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •