senzatie de arsură in cap, amorțeli
Bună seara,
Sunt Carmen, am 49 de ani și de două luni, simțindu-mă rău, mi-am făcut tot felul de investigații: inițial am avut amețeli și tensiune- am fost la cardiolog- EKG normal, Doppler ok, tensiune între 10-13 pe parcursul a 24 de ore; mi-a dat con-cor de 2, 5- unul/zi și piracetam de 400 mg de 2 ori/zi. Analizele de sânge sunt bune, cu excepția eozofilelor care sunt 9 și a colesterolului-268.
Am senzații de amețeală ușoară, arsuri în cap și furnicături, amorțeli la nivelul mâinii și mai nou și la picior- nu foarte grav. De asemenea uneori simt arsuri după ureche.
M-am programat la neurolog, dar abia peste 2 săptămâni.
Vă rog să-mi spuneți ce poate fi. Vă mulțumesc.
Sunt Carmen, am 49 de ani și de două luni, simțindu-mă rău, mi-am făcut tot felul de investigații: inițial am avut amețeli și tensiune- am fost la cardiolog- EKG normal, Doppler ok, tensiune între 10-13 pe parcursul a 24 de ore; mi-a dat con-cor de 2, 5- unul/zi și piracetam de 400 mg de 2 ori/zi. Analizele de sânge sunt bune, cu excepția eozofilelor care sunt 9 și a colesterolului-268.
Am senzații de amețeală ușoară, arsuri în cap și furnicături, amorțeli la nivelul mâinii și mai nou și la picior- nu foarte grav. De asemenea uneori simt arsuri după ureche.
M-am programat la neurolog, dar abia peste 2 săptămâni.
Vă rog să-mi spuneți ce poate fi. Vă mulțumesc.
3 comentarii
Buna, Carmen, aceleasi senzatii le am si eu de ceva vreme si imi fac griji. Am facut 2 rmn-uri si e totul ok. Imi poti spune, te rog mult, ce diagnostic ti-a fost pus? Multumesc anticipat!
Am făcut între tim CT, nu am nimic, am fost la cardiolog, aveam tensiune, mi-a dat pastile- noliprel- nu au fost bune, apoi atacand, acum nu le mai iau nici pe astea, voi merge luni din nou la cardiolog.
Buna ziua cum ati scapat de simptome? Ce ati luat? Am si eu aceleasi simptome
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ma poate ajuta cineva?? :-s
- 3analize medicale in urma unor ameteli, tiuitulor in urechi si slabirii
- 2ameteli puternice
- 3ameteli, amorteli, slabiciune in intreg corpul, blocare
- 2Ameteli, incetosarea vederii.
- 4ameteli, dureri ale fruntii
- 4probleme la inima, senzatie de sufocare, voma, ameteli
- 4ameteli foarte puternice de aproape un an
- 14Dezechilibru, ameteala
- 9De vreun an am citeva probleme: ametelea, lesin, sinuzita
- 5distonie cu sindrom de panica, cer ajutor
- 0Ameteala si rau la stomac
- 11senzatia de picare din picioare
- 1Ameteala si durere de cap
- 3ameteli , intepaturi
- 0Interpretare Hemoleucograma cu frontiu
- 11Amețeli
- 2ameteli
- 0Intrebare ameteli si uneori furnicaturi la nivelul corpului
- 9Vajait în ureche
Mai multe informații despre: Ameteala furnicaturi in picioare senzatia de arsura la cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: