senzatie de arsură in cap, amorțeli
Bună seara,
Sunt Carmen, am 49 de ani și de două luni, simțindu-mă rău, mi-am făcut tot felul de investigații: inițial am avut amețeli și tensiune- am fost la cardiolog- EKG normal, Doppler ok, tensiune între 10-13 pe parcursul a 24 de ore; mi-a dat con-cor de 2, 5- unul/zi și piracetam de 400 mg de 2 ori/zi. Analizele de sânge sunt bune, cu excepția eozofilelor care sunt 9 și a colesterolului-268.
Am senzații de amețeală ușoară, arsuri în cap și furnicături, amorțeli la nivelul mâinii și mai nou și la picior- nu foarte grav. De asemenea uneori simt arsuri după ureche.
M-am programat la neurolog, dar abia peste 2 săptămâni.
Vă rog să-mi spuneți ce poate fi. Vă mulțumesc.
Sunt Carmen, am 49 de ani și de două luni, simțindu-mă rău, mi-am făcut tot felul de investigații: inițial am avut amețeli și tensiune- am fost la cardiolog- EKG normal, Doppler ok, tensiune între 10-13 pe parcursul a 24 de ore; mi-a dat con-cor de 2, 5- unul/zi și piracetam de 400 mg de 2 ori/zi. Analizele de sânge sunt bune, cu excepția eozofilelor care sunt 9 și a colesterolului-268.
Am senzații de amețeală ușoară, arsuri în cap și furnicături, amorțeli la nivelul mâinii și mai nou și la picior- nu foarte grav. De asemenea uneori simt arsuri după ureche.
M-am programat la neurolog, dar abia peste 2 săptămâni.
Vă rog să-mi spuneți ce poate fi. Vă mulțumesc.
3 comentarii
Buna, Carmen, aceleasi senzatii le am si eu de ceva vreme si imi fac griji. Am facut 2 rmn-uri si e totul ok. Imi poti spune, te rog mult, ce diagnostic ti-a fost pus? Multumesc anticipat!
Am făcut între tim CT, nu am nimic, am fost la cardiolog, aveam tensiune, mi-a dat pastile- noliprel- nu au fost bune, apoi atacand, acum nu le mai iau nici pe astea, voi merge luni din nou la cardiolog.
Buna ziua cum ati scapat de simptome? Ce ati luat? Am si eu aceleasi simptome
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ameteli si oboseala
- 10stari de frica si ameteala
- 23macroadenom hipofizar - tratament puternic?
- 1Gura uscata si mici ameteli
- 16Neuro sau ORL?
- 3ameteala, tulburari de vedere si stare de rau
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 8Ameteli zi de zi timp de 5 luni
- 4Greturi si ameteli in timpul sarcinii
- 3Vartej, ameteala... sa fie din cauza marii sau?
- 5stari de ameteala
- 2din decembrie am si eu ameteli si stare generala de rau, nod in gat...
- 1durere de cap
- 3ameteli continuu
- 3Ameteli asociate cu stari de greata
- 2Cefalee tensionala
- 1Dureri de cap puternice si stari de ameteala
- 0Neurologie
- 3Neuropatie sau altceva ?
Mai multe informații despre: Ameteala furnicaturi in picioare senzatia de arsura la cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: