Ameteli, incetosarea vederii.

Buna ziua, sa incep cu inceputul.
Am fost diagnosticata cu atac de panica si anxietate in luna Ianuarie, anul curent.Am facut o perioada tratament cu Stimuloton/sertralina doza crescendo progresiv pana la 100 mg pe zi, pana saptamana trecuta.
Concomitent am facut psihoterapie.
De vreo 3 saptamani ma simt ceva mai bine.
Inca mai am sufocari, lipsa de aer in piept insotita de dureri in zona toracelui si al inimii, dar nu asa de grave ca inainte.
De 15 zile am renuntat la fumat, am folosit guma nicorette sau plasture, prin rotatie:o zi plasture, dupa aceea cateva zile cu guma si tot asa.
Am depasit momentul cel mai critic al renuntarii la fumat.
M-am inscris de asemenea la un program de fitness, am zis ca cel mai mult conteaza sanatatea mea.
Ma ingrijoreaza faptul ca, de cateva zile am niste ameteli exagerate, indeosebi dimineata.
Am ameteli si vedere incetosata.
Daca ma ridic de la birou sau daca pur si simplu imi intorc capul sa privesc intr-un punct, ma izbeste o ameteala, urmata de vedere incetosata si astept cateva secunde pana mi se limpezeste imaginea.
Simt amorteala in zona globilor oculari si al oaselor parietale, temporale si frontal al capului.
va rog sa ma ajutati cu o parere.
Multumesc!
Am fost diagnosticata cu atac de panica si anxietate in luna Ianuarie, anul curent.Am facut o perioada tratament cu Stimuloton/sertralina doza crescendo progresiv pana la 100 mg pe zi, pana saptamana trecuta.
Concomitent am facut psihoterapie.
De vreo 3 saptamani ma simt ceva mai bine.
Inca mai am sufocari, lipsa de aer in piept insotita de dureri in zona toracelui si al inimii, dar nu asa de grave ca inainte.
De 15 zile am renuntat la fumat, am folosit guma nicorette sau plasture, prin rotatie:o zi plasture, dupa aceea cateva zile cu guma si tot asa.
Am depasit momentul cel mai critic al renuntarii la fumat.
M-am inscris de asemenea la un program de fitness, am zis ca cel mai mult conteaza sanatatea mea.
Ma ingrijoreaza faptul ca, de cateva zile am niste ameteli exagerate, indeosebi dimineata.
Am ameteli si vedere incetosata.
Daca ma ridic de la birou sau daca pur si simplu imi intorc capul sa privesc intr-un punct, ma izbeste o ameteala, urmata de vedere incetosata si astept cateva secunde pana mi se limpezeste imaginea.
Simt amorteala in zona globilor oculari si al oaselor parietale, temporale si frontal al capului.
va rog sa ma ajutati cu o parere.
Multumesc!
2 comentarii

sar putea sa fie spondiloza cervicala.dute la un medic sa-ti faci un film

asa s patit si o prietena de a mea. spre surprinderea tuturor cand s-a dus la medic acesta i-a spus ca a lasat prea brusc tigara si a sfatuit- ca atunci cand ii este asa de rau sa traga cate un fum, nu mai mult. a urmat sfatul medicului si in final s-a lasat de tot dar fara sa aiba nicio problema.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma simt rau, greturi, fara pofta de mincare, ameteli, oboseala cronica
- 258ameteala, nas si urechi infundate
- 1Oboseala, ameteli asociate cu alte simptome.
- 7greata, ameteli, lipsa poftei de mancare
- 20Ameteli puternice ca si cum as fi beata
- 0dureri de cap, ameteala
- 1Batrana de 90 ani cu tulburari vizuale (halucinatii)
- 1Hipertensiune si ametieala
- 2Sfat ochi (dubla vedere)
- 8Neurooftalmologie - retinopatie diabetica - pierderea brusca a vederii
- 2Forme ciudate in ochi pe care le si vad
- 1acum 1 sapt am avut niste ameteli foarte puternice
- 2Vedere incetosata
- 5Dureri de ceafa, ameteli, cap amortit
- 1Ameteli daca nu mananc dulce
- 5Amețeala de lunga durata
- 1Ameteli zilnic
- 22Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
- 10Palpitații și amețeli
- 1Cand eram mic am cazut, mi-am spart capul, acum cu ochiul drept vad mai slab
Mai multe informații despre: Ameteala tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: