Amețeli
Ma chinui de un an de zile cu amețeli am fost diagnosticat cu sistem vestibular periferic mi sa administrat tratament dar nici un rezultat ce îmi puteți spune va multumesc
11 comentarii
Treceti tratamentele intr-un carnetel.
Reveniti la medic cu acel carnetel sa vi le schimbe.
Studiati de despre boala dv.
Reveniti la medic cu acel carnetel sa vi le schimbe.
Studiati de despre boala dv.
Pai asta fac de un an de zile tot mi le schimba o data la 3 luni
Schimbati neurologul, solicitati examene suplimentare pt diagnostic (RMN, CT), alte tratamente.
Astfel de ameteli sunt greu de diagnosticat, insa trebuie sa puneti medicii la treaba pt ca va afecteaza calitatea vietii.
Astfel de ameteli sunt greu de diagnosticat, insa trebuie sa puneti medicii la treaba pt ca va afecteaza calitatea vietii.
Mersi pentru sfat la asta mam gandit și eu sa schimb medicul neurolog
Aveti nevoie de o reevaluare si de investigatii suplimentare. Probabil ca ceva nu a fost luat in considerare si de aceea nu aveti rezultat.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Cu stima:
dr Petre Muresan
Domnule doctor ce sa va spun mi sa făcut tomograf cervical și cam atât și tratament care mi sa schimbat la fiecare 3 luni
Este normal de la amețelie pe care le am sa am palpitații la inima și sa nu am instabilitate când stau în picioare diagnosticul pe care îl am este sindrom vestibular periferic vă mulțumesc sau pate sa fie alte cauze
Instabilitatea in picioare = ameteli.
De palpitatii nu ati spus nimic la inceput. Pot aparea modificari de frecventa cardiaca asociate ametelilor ca si sindrom vegetativ asociat.
Insa cel mai bine ar trebui investigata inima - control cardiologic, ekg si ecocardiografie.
Hipotensiunea ortostatica (= tensiunea scade cand va ridicati in picioare) se mai manifesta cu ameteli. E apare in special la persoane care iau tratament pentru hipertensiune.
Tinand cont ca aceste ameteli persista de un an ar trebui sa le "cunoasteti" foarte bine.
Cand apar (tot timpul, doar cand sunteti in picioare, cand va ridicati, uneori si in pat, dimineata, seara, in alte conditii)?
Cat dureaza?
Cat de frecvent apar (zilnic, la cateva zile, de mai multe ori pe zi)?
Ce faceti ca sa dispara?
Ce alte simptome inafara de palpitatii mai apar?
Cum ati descrie palpitatiile?
De asemenea va recomand sa va luati pulsul si tensiunea atunci cand mai aveti palpitatii.
De palpitatii nu ati spus nimic la inceput. Pot aparea modificari de frecventa cardiaca asociate ametelilor ca si sindrom vegetativ asociat.
Insa cel mai bine ar trebui investigata inima - control cardiologic, ekg si ecocardiografie.
Hipotensiunea ortostatica (= tensiunea scade cand va ridicati in picioare) se mai manifesta cu ameteli. E apare in special la persoane care iau tratament pentru hipertensiune.
Tinand cont ca aceste ameteli persista de un an ar trebui sa le "cunoasteti" foarte bine.
Cand apar (tot timpul, doar cand sunteti in picioare, cand va ridicati, uneori si in pat, dimineata, seara, in alte conditii)?
Cat dureaza?
Cat de frecvent apar (zilnic, la cateva zile, de mai multe ori pe zi)?
Ce faceti ca sa dispara?
Ce alte simptome inafara de palpitatii mai apar?
Cum ati descrie palpitatiile?
De asemenea va recomand sa va luati pulsul si tensiunea atunci cand mai aveti palpitatii.
Ametelile le am cam tot timpul nu prea dispar tiuitu în urechi la fel problema e când stau în picioare nu am stabilitate dar tensiunea am controlato tot timpu e buna pulsul e mai ridicat medicul neurolog mia spus ca e de la urechea interna un nerv care îmi da starea asta dar mi sa administrat tratament dar nici un rezultat tratamentul mi sa schimbat la trei luni mereu ce am făcut pana acum a fost un tomograf cervical pe care mi la cerut medicul neurolog să-l fac
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 5am nevoie de un medic bun pentru afectiunile vestibulare
- 3balonari, senzatii de voma, ameteli, somnolenta excesiva
- 3ameteli si oboseala
- 4durere ceafa, ameteli, stare de lesin in pozitie verticala
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 2ameteli
- 1Ameteli, probleme de vedere.
- 5Simptome diverse... si cu sindrom vestibular
- 0ameteala dupa otoscleroza
- 4tremuratul mainilor si ameteli
- 1Stari de ameteala
- 1Simptome neurologice fara diagnostic
- 2ameteli de vreo 5 luni
- 22Cred ca am cancer. Va rog frumos un sfat !
- 2ameteli, pierderea echilibrului
- 3Ameteli, stare de oboseala
- 0Ameteala pe partea dreapta a capului
- 0Amețeală confuzie gura inclestata
- 0Sindrom bipiramidal
Mai multe informații despre: Ameteala Sindromul vestibular
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: