pot sa-i dau metoclopramid seara inainte de culcare?
am o fetita de 4 ani.venind de la gradinita, mi-a zis ca o doare burta, i-am zis sa stea pe oala sa-si faca nevoile, a facut, toate bune si frumoase pana ne-am culcat.a mai zis ca o doare, dar a adormit.a vomat toata noaptea si cand s-a trezit nu mai avea nimic si am presupus ca a avut o indigestie usoara, dar acum s-a repetat faza cu durerea de stomac.intrebarea mea este:pot sa-i dau metoclopramid seara inainte de culcare sa nu mai patesc la fel ca atunci?daca-i dau jum de comprimat ii ajunge pentru toata noaptea?multumesc anticipat.
6 comentarii
Se poate da dar aceasta nu este o solutie.Copilul trebuie vazut de medic, durerile abdominale la copil+/_varsaturi sunt destul de frecvente si au foarte multe cauze.
da, stiu ca nu e o solutie.din fericire n-am avut probleme cu varsaturi de data asta, cel putin pana astazi, dar ei i s-a intamplat o singura data, ea nu are probleme cu stomacul cu varsaturi sau diaree de fel si m-am gandit ca poate fi de la o simpla indigestie(a mancat ceva la gradi si nu i-a priit), dar oricum multumesc pentru raspuns.bineinteles ca o sa ma duc la medic, dar v-am contactat pentru ca e bine sa asculti si alte opinii si pana acum la toate intrebarile mele am primit numai raspunsuri bune si corecte.
am fost la medic si mi-a spus ca nu are nimic.a controlat-o, a palpat-o si nu are nimic.mai acuza dureri, fara varsaturi sau diaree si mi-au zis de la gradinita ca a facut pipi cam des.astept sa vad si astazi acasa.medicul mi-a dat totusi debridat si de la plafar ceva de giardia cu toate ca analizele au iesit negative la giardia.poate fi si alta cauza?multumesc anticipat pt raspuns.
Vedeti daca nu sunt probleme cu mancarea de la gradinita sau cu atitudinea cadrelor sau a colegilor(copii fac frecvent dureri abdominale daca sunt "traumatizati"psihic:nu le convine ceva, nu le convine cum sunt tratati, sunt tinta rautatilor cipiilor, au teama de ceva etc.
va multumesc pentru raspuns, oricum ea e mai sensibila si nu suporta sa se tipe la ea si sa i se vorbeasca urat.
pt. carmen75. am urmarit discutiile tale ref. la problemele copilului cu respiratia si imunitatea, am vazut cate medicam. si vaccinuri ai incercat. Te-ai gandit la un tratament homeopatic? dau rezultate f. bune, uimitoare uneori, te sfatuiesc sa incerci.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Indigestie
- 1Parca imi vine sa vomit fortat
- 5vomit dupa ce mananc
- 3Care ar putea fi cauza unei dureri stomacale la un copil?
- 7Pneumopatie interstitiala
- 9vomita mai tot timpul
- 22fiere marita, viermi intestinali...
- 5senzatia de voma dimineata
- 12Probleme ginecologice?
- 24in urma unui tratament pt diaree, au aparut niste senzatii de ameteala
- 6Diagnostic gresit: nu am pofta de manacare si vomit verde
- 1Stari dese de voma si urinat des
- 7sinuzita cronica sferoidala si etmoidala
- 4de vreo 6 luni tusesc si imi vine sa vomit
- 8pot fi insarcinata? raspundeti-mi urgent
- 1simt ca si cum nu imi digera stomacul mancarea