Stare prelungita de oboseala si dureri de cap
Buna ziua,
Am 25 de ani si de aproximativ 2 saptamani ma doare foarte tare capul, ma simt foarte obosita si am si o stare de ameteala. Ar trebui sa imi fac o tomografie? Am luat deja cateva pastile de la farmacie pentru starea de ameteala, dar simptomele persista.
Va multumesc!
Am 25 de ani si de aproximativ 2 saptamani ma doare foarte tare capul, ma simt foarte obosita si am si o stare de ameteala. Ar trebui sa imi fac o tomografie? Am luat deja cateva pastile de la farmacie pentru starea de ameteala, dar simptomele persista.
Va multumesc!
2 comentarii
Buna ziua!
Un prim pas ar fi sa apelati la medicul dvs. de familie si sa-i comunicati simptomele descrise si/sau sa realizati un set de analize uzuale care ar putea sa va orienteze catre un raspuns si consecutiv catre o solutie.
Simptomele sunt nespecifice, iar automedicatia ar putea ascunde cauza si ar putea intarzia diagnosticarea corecta si respectiv adoptarea unui tratament. Nu va jucati cu sanatatea dvs.
Incercati sa aruncati o privire si la alimentatia dvs., calitatea si durata din ultimul timp, orice modificare din viata dvs. care a precedat aparitia simptomelor.
Multa sanatate!
Un prim pas ar fi sa apelati la medicul dvs. de familie si sa-i comunicati simptomele descrise si/sau sa realizati un set de analize uzuale care ar putea sa va orienteze catre un raspuns si consecutiv catre o solutie.
Simptomele sunt nespecifice, iar automedicatia ar putea ascunde cauza si ar putea intarzia diagnosticarea corecta si respectiv adoptarea unui tratament. Nu va jucati cu sanatatea dvs.
Incercati sa aruncati o privire si la alimentatia dvs., calitatea si durata din ultimul timp, orice modificare din viata dvs. care a precedat aparitia simptomelor.
Multa sanatate!
Iar la urmatorul pas ar trebui sa consultati un neurolog care va va spune ce investigatii sa faceti.
Cu stima si respect.
dr Petre Muresan
Cu stima si respect.
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate
- 9probleme cu ochii!
- 3Tulburare somn, stres, oboseala, dureri ale inimii
- 53Spondiloza cervicala si ametelile
- 0Ameteala si altele
- 6Cam de circa 11 luni ma aflu in Suedia si ma simt groaznic
- 6Ameteala, oboseala, nervozitate excesiva!
- 5dureri genunchi, dezechilibru la mers, ameteala, stare de lesin, dureri de spate, gambe, maini
- 3Stare inconfortabila la emotii si caldura + altele
- 7se poate sa ameteasca din cauza unei raceli?
- 2Spute cu sange, raguseala, ameteli
- 4Senzatii simptome ciudate
- 1Ameteli, senzatie ca sunt beat de foarte mult timp
- 14ameteli puternice... de vreo 2 luni
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 2ametesc de la fiere
- 2ameteli
- 5Oboseala excesiva si palpitatii.
- 5Ameteli si atacuri de panica
- 0Eclampsie - am rămas cu amețeli, groaznice, care apar și dispar, de 13 ani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: