am o tuse persistenta de 4-5 ani, tusesc pana nu mai am aer
buna ziua,
Va rog sa ma ajutati, am o tuse persistenta de 4-5 ani, tusesc pana simt ca nu mai am aer, am senzatia ca am apa pana-n gat, am facut analize peste analize toate au iesit bine, mi s-a spus ca nu am nimic, doar la inima o valva care nu inchide bine, se pare ca asa m-am nascut, am mers si la orl, am facut eco la plamani, ekg, spirometrie, mai multe analize, toate au iesit bune.
va multumesc anticipat pt. raspuns.
Va rog sa ma ajutati, am o tuse persistenta de 4-5 ani, tusesc pana simt ca nu mai am aer, am senzatia ca am apa pana-n gat, am facut analize peste analize toate au iesit bine, mi s-a spus ca nu am nimic, doar la inima o valva care nu inchide bine, se pare ca asa m-am nascut, am mers si la orl, am facut eco la plamani, ekg, spirometrie, mai multe analize, toate au iesit bune.
va multumesc anticipat pt. raspuns.
6 comentarii
Nu sunt din Bucuresti, sunt din Constanta
V-as fi recomandat ceva in Bucuresti, dar in Constanta..
Faceti acasa aerosoli cu ser fiziologic si uleiuri volatile din eucalipt si isop (5 ml SF +2-3 picaturi UV)
Faceti acasa aerosoli cu ser fiziologic si uleiuri volatile din eucalipt si isop (5 ml SF +2-3 picaturi UV)
am uitat sa mai precizez ca atunci cand mananc sau beau ceva dulce se accentueaza starea de insuficienta respiratorie.
va multumesc f mult.
va multumesc f mult.
Cred ca este un bughetel de diagnosticuri. Va recomand sa ajungeti la medic pentru investigatii (analize la sange si urina, radiografie...) ca sa stiti ce aveti de tratat.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fetita 5 ani are o tuse iritativa
- 7traheita fara febra cu antibiotic?
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 8tuse si secretii
- 4Respiratie greoaie, tuse, palpitatii.
- 0TRATAMENTUL cu PLANTE MEDICINALE pentru TUSE
- 4tuse si expectoratii de 3 luni
- 19Tuse productiva
- 6inceput de rosu in gat
- 11Secretii, tuse, dureri in gat.
- 0Nu prea reuseste sa tuseasca singur...
- 2tuse de care nu mai scap!
- 7Organism slabit si ameteli.
- 11Buna! Am senzatia de ceva in gat in partea drepta langa amigdala
- 1tusesc cand inghit
- 2Tuse si raceala
- 1Tuse cu sputa alba
- 0Nu pot manca si tusesc
- 1tuse si flegma excesiva
- 7Astm bronsic
Mai multe informații despre: Tusea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: