am o tuse persistenta de 4-5 ani, tusesc pana nu mai am aer
buna ziua,
Va rog sa ma ajutati, am o tuse persistenta de 4-5 ani, tusesc pana simt ca nu mai am aer, am senzatia ca am apa pana-n gat, am facut analize peste analize toate au iesit bine, mi s-a spus ca nu am nimic, doar la inima o valva care nu inchide bine, se pare ca asa m-am nascut, am mers si la orl, am facut eco la plamani, ekg, spirometrie, mai multe analize, toate au iesit bune.
va multumesc anticipat pt. raspuns.
Va rog sa ma ajutati, am o tuse persistenta de 4-5 ani, tusesc pana simt ca nu mai am aer, am senzatia ca am apa pana-n gat, am facut analize peste analize toate au iesit bine, mi s-a spus ca nu am nimic, doar la inima o valva care nu inchide bine, se pare ca asa m-am nascut, am mers si la orl, am facut eco la plamani, ekg, spirometrie, mai multe analize, toate au iesit bune.
va multumesc anticipat pt. raspuns.
6 comentarii
Nu sunt din Bucuresti, sunt din Constanta
V-as fi recomandat ceva in Bucuresti, dar in Constanta..
Faceti acasa aerosoli cu ser fiziologic si uleiuri volatile din eucalipt si isop (5 ml SF +2-3 picaturi UV)
Faceti acasa aerosoli cu ser fiziologic si uleiuri volatile din eucalipt si isop (5 ml SF +2-3 picaturi UV)
am uitat sa mai precizez ca atunci cand mananc sau beau ceva dulce se accentueaza starea de insuficienta respiratorie.
va multumesc f mult.
va multumesc f mult.
Cred ca este un bughetel de diagnosticuri. Va recomand sa ajungeti la medic pentru investigatii (analize la sange si urina, radiografie...) ca sa stiti ce aveti de tratat.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere puternica in piept cand tusesc
- 2fetita mea de 6 ani tuseste de vreo 3 saptamani
- 3fetita 5 ani are o tuse iritativa
- 90tuse nocturna fara secretii, dureri de piept, raguseala
- 8tuse si secretii
- 6bebe 9 luni tuseste!
- 3stari de tuse... pana la voma = astm?
- 5Tuse de 3 ani.. mai mult de la frig si de la tigara dar nu numai
- 6fetita de 4 ani raceste des
- 13Am nevoie de un sfat urgent: tuse fff persistenta care apare in anotimpul rece in general seara
- 6Senzatie de apasare in zona gatului
- 4de cateva zile am o tuse care ma 'omoara'
- 5durere in partea stanga
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate
- 4sirop de ridiche la bebe de 10 luni
- 2Tuse si raceala
- 1Tuse cu senzatie de voma de mai bine de 6 luni
- 1Tuse si nas infundat
- 1Buna seara - tuse seaca și jenanta nu se mai oprește
Mai multe informații despre: Tusea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: