Secretie vaginala anormala
Buna ziua! Am o mica problema. Am avut ultimul contact sexula pe data de 18 a lunii trecute (era perioada fertila). Nu ne-am protejat, insa partenerul nu a terminat in mine. Intre menstruatii am avut sangerari, insa inainte de asta m-am apucat de sport. Poate fi asta cauza? Acum ar fi trebuie sa imi vina, initial am crezut ca a venit, insa secretia este maro si vascoasa, nu are miros neplacut. Am avut simtomele premenstruale ca de fiecare data si durerile din perioada menstruala, insa nu si secretia. Imi puteti spune, va rog, ce este in neregula cu mine? Multumesc pentru timpul acordat!
2 comentarii
Cand ai avut ultima data menstruatie si cate zile a tinut ? Se intampla de multe ori ca intre menstruatii sa ai sangerari ? sunt semnificative ? ce fel de sport faci ?cati ani ai?
Am 19 ani. Alerg si fac exercitii de fittness. Am mai avut sangerari intre menstruatii atunci cand eram stresata si/ sau imi era frig. Ultima menstruatie am avut-o pe 5 mai si a tinut 5 zile(ca intotdeauna). Iar inainte de asta pe 9 aprilie. Viata sexuala nu am inceput-o de mult timp. Anul acesta in luna martie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Menstruatie si secretie vaginala abundenta
- 5secretii vaginale alb-verzui + dureri in timpul actului sexual
- 12secretie vaginala anormala
- 3Secretii maro si prima pilula anticonceptionala
- 5Secretie vaginala anormala?
- 13zona intima are un miros neplacut si secretii abundente
- 2Secretie vaginala anormala
- 2Scurgere alba branzoasa
- 0Interpretare analize ginecologie
- 0Secretie anormala cu firisoare de sange
- 2Scurgeri vaginale foarte ambundente?
- 1Primul act sexual
- 3Secretii vaginale/vagin exagerat de ud
- 0Întrebare mincarimi in zona intima, eliminari de culoare galbena cu miros urit
- 1Mi-am rănit labia mică din greșeală
- 2Scurgeri vaginale urat mirositoare mâncărime usturime și întârzierea menstruației
- 1Secreti urate si durere
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale anormale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: