secretii abundente dupa sex
Buna! Am secretii destul de abundente dupa actul sexual. Nu mi se pare normal si ma intreb ce ar putea sa le cauzeze. O infectie urinara sau de alt tip? Nu am avut intotdeauna asa. Nu prezint simptome de candidoza sau altceva. Ar putea sa ma lamureasca si pe mine cineva?
7 comentarii
Esti barbat sau femeie?
Cat timp dureaza secretiile dupa actul sexual?
Cat timp dureaza secretiile dupa actul sexual?
sunt femeie. nu dureaza dupa actul sexual.se manifesta in timpul acuplarii, nu dupa. m-am exprimat gresit cand am postat enuntul prima data. sa presupun ca asa se manifesta organismul meu atuci cand ma excit? mi-am inceput viata sexuala cam de jumate de an, si initial nu se intampla asa. mentionez ca e vorba de o secretie incolora, e ceva ce nu am in restul timpului, e legata de actul sexual.
Secretia este fiziologica, adica normala si depinde atat de gradul de excitatie cat si de perioada din ciclu in care te afli ( in perioada fertila secretia este mai abundenta).
buna!am 17 ani si de 3 ani am niste secretii care in apropierea ciclului sunt de culoare galbena si in rest alba.nu stiu ce ar putea fi.pt ca nu ma ustura, nici nu am mancarimi nimic altceva decat o secretie vaginala.a aparut inaintea ciclului menstrual.e normal?
Daca ai inceput activitatea sexuala trebuie sa mergi la un ginecolog pentru examinarea secretiei.
Puteai sa o incepi si acum doua zile! Daca ai o secretie vaginala care nu o aveai inainte, ea trebuie examinata!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3expicatii analize secretie vaginala
- 4analiza secretie vaginala
- 7Analiza secretie vaginala si secretie col
- 0Rezultat analiza secretie vaginala
- 9Secretie vaginala Frotiu
- 8O mica intrebare... secretie abundenta de 1-2 ani
- 3Analize ginecologie. Secretie+PapaN
- 2Interpretare analize secretie vaginala
- 3secretii vaginale
- 1Interpretare examen:secretie vaginala.Va rog.
- 0interpretare rezultate cultura din secretie vaginala
- 1Interpretare analize secretie vaginala
- 13zona intima are un miros neplacut si secretii abundente
- 0Secretie vaginala cu miros ciudat
- 1Roseala pe chiloti
- 1Secretii vaginale apoase abundente
- 1Sarcina sau probleme?
- 0Interpretare analize secretii vaginale
- 2Secreție înainte de menstra
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale Secretiile vaginale anormale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: