Scurgere vaginala ciudata
Buna ziua,
Dupa o vizita la medicul ginecolog am primit un tratament cu Atrican si Tergynan ovule pentru o vaginita. Mai am 3 zile din tratamentul cu ovule, insa am o scurgere vaginala galbena cam abundenta. Inițial am pus-o pe seama ovulelor deoarece apare doar pe timpul zilei... Ma gândeam ca se scurge ovulul. Ma cam sperie insa, deoarece acesta este alb, nu galben. A mai pățit cineva asa ceva ? Este normal ? De la ce poate fi ?
Dupa o vizita la medicul ginecolog am primit un tratament cu Atrican si Tergynan ovule pentru o vaginita. Mai am 3 zile din tratamentul cu ovule, insa am o scurgere vaginala galbena cam abundenta. Inițial am pus-o pe seama ovulelor deoarece apare doar pe timpul zilei... Ma gândeam ca se scurge ovulul. Ma cam sperie insa, deoarece acesta este alb, nu galben. A mai pățit cineva asa ceva ? Este normal ? De la ce poate fi ?
8 comentarii
Mulțumesc pentru raspuns.
Oare sa nu fie eficient tratamentul ?
Oare sa nu fie eficient tratamentul ?
Posibil. Asteptati sa terminati tratamentul si daca mai aveti scurgere va prezentati din nou la ginecolog. Sotul trebuie sa faca si el tratament. In timpul tratamentului fara relatii sexuale, ca altfel o dati de la unul la altul. Igiena intima zilnica, obligatorie. Lenjeria intima daca se poate, fiarta la 90 de grade. Din bumbac, nu plastic.
Pentru sot nu mi-a dat nimic medicul. As putea sa ii dau Atrican ? Ar fi suficient ? Sau imi recomandați altceva ?
Si eu am avut aceleasi simptome, o scurgere galbena in timpul zilei, am zis ca e de la ovule, dar am terminat tratamentul si am inceput o scurgere mult mai rea, aproape continuu, Impreuna cu o iritatie groaznica in zona genitala de care nu stiu cum sa mai scap.
Precizez ca inainte nu aveam nimic din toate astea, ddar doctorul mi-a dat tergynan sa tratez vaginita ( care cred ca am obtinut-o acum cu tratamentul asta).
Ce s-a mai intamplat la tine cand ai terminat tratamentul?
Momentan sunt la menstruatie si nu pot sa ma duc la medic si ma ingrijoreaza situatia
Precizez ca inainte nu aveam nimic din toate astea, ddar doctorul mi-a dat tergynan sa tratez vaginita ( care cred ca am obtinut-o acum cu tratamentul asta).
Ce s-a mai intamplat la tine cand ai terminat tratamentul?
Momentan sunt la menstruatie si nu pot sa ma duc la medic si ma ingrijoreaza situatia
Buna ziua! De ceva timp, mai exact 1 an ma confrunt cu o scurgere vaginala (uneori apoasa si albicioasa iar mai nou consistenta si galbuie). Am facut in ultimul timp lunar analiza secretiei si la recomandarea medicului am incercat diferite tratamente. ultimul fiind saptamana trecuta ( dona unica Canesten si 3 pastile - una la 3 zile - de Fluconazol LPH 150 mg) Nici nu am apucat sa il termin ca secretia a si revenit. Am avut si pastile impreuna cu partenetul si de asemenea nicio schimbare. Medicul mi-a spus ca nu este ceva cu transmitere sexuala sau ceva foarte grav insa chiar imi doresc sa scap de ea mai ales ca in ultimul timp e din ce in ce mai persistenta. In trecut am mai luat si GYNOPHILUS Lomexin CERVUGID si Mastrelle Flora Plus.
V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu un sfat! Multumesc anticipat!
V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu un sfat! Multumesc anticipat!
Buna. Incepand cu ziua 14-15 dupa inceperea ciclului menstrual, am si eu o scurgere care nu miroase urat, este gelatinoasa si culoare albicioasa/transparenta uneori. Asta o am de ceva timp...La analizele de secretii ies ok, insa tot ma gandesc de ce e scurgerea aia. Am mai auzit explicatia cum ca asa sunt eu, asa secreta organismul. Oare asa o fi?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2metroanexita, vaginita micotica
- 3secretie alba solida-incolora lucioasa-alb-galbuie vascoasa
- 3vaginita, candida...?
- 5Nu este prea mult sa iau Flucovim 7 zile?
- 3Cauterizare si efecte un raspuns va rog
- 3interpretare analize secretii
- 5Am o secretie maronie
- 3dureri puternice vaginale
- 19nu mai scap de micozele vaginale!
- 13zona intima are un miros neplacut si secretii abundente
- 2Scurgere alba branzoasa
- 1Roseala pe chiloti
- 1Secretii vaginale apoase abundente
- 0Secretie anormala cu firisoare de sange
- 0Întrebare mincarimi in zona intima, eliminari de culoare galbena cu miros urit
- 3Scurgeri vaginala gălbui spre verde in fiecare zii
- 1Nu vreau sa merg la ginecolog
- 1Trebuie sa ma ingrijorez?
- 1Scurgeri Ciudate Vagin
- 1Secreții ciudate
Mai multe informații despre: Vaginita Secretiile vaginale anormale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: