Am nevoie de un sfat...scurgerile mele vaginale ma cam ingrijoreaza..

Buna ziua...ma aflu aici pentru a apela la ajutorul dumneavoastra.Poate pare stupid, insa scurgerile mele vaginale ma cam ingrijoreaza...adica sunt destul de abundente...asa mi le amintesc sa le fi avut, inr-adevar, poate sunt normale, insa aui o culoare galbuie.I-am spus de nenumarate ori mamei mele insa nu doreste sa vizitam un medic.Deasemenea, prin septembrie-octombrie obisnuiam sa am dureri abdominale incontinuu, iar medicul de familie mi-a sugerat o ecografie abdominala.Mi s-a spus ca sunt in regula.Cam in perioada aia menstruatia mea a inceput sa fie neregulata, alt fapt care ma ingrijoreaza.Normal menstruatia mea dureaza cam 6-7 zile, In luna februarie, in a 7-a zi nu mi-a mai curs sange, cu exceptia unei secretii putin rozali mai spre seara.A doua zi dimineata cand am fost la toaleta nu aveam nimic.Dupa cateva ore dupa ce am fost din nou la toaleta iar am observat-o.Dupa aceea nimic.I-am spus mamei, dar mi-a zis sa nu ma ingrijorez.Ziua a trecut, si urmatoarea la fel, totul normal, dar iar, si la pranz si seara cand am fost la toaleta mi s a parut ca printre secretia mea normala a aparut un firicel de sange.Dar cand i-am spus mamei, nu m-a crezut...E in regula ce am patit?Cum credeti ca o pot convinge pe mama sa facem o vizita la doctor(deoarece nu este de acord), pentru a exclude orice problema?Mentionez ca am 16 ani, prima mensruatie am avut-o acum vreo 5 ani, si sunt virgina.Probabil motivul pentru care nu doreste sa merge este ca sunt virgina...insa simt ca aceasta problema ma streseaza o gramada, si imi ocupa mintea mare parte din timp.Nu stiu ce sa fac...
4 comentarii

Mergeti la medicul de familie si cereti o trimitere catre ginecologie daca va framanta ceva. Uneori sunt primite si persoane minore. Nu am auzit sa fie respins cineva. Aveti 16 ani. Cred ca va puteti descurca si singura.

Niciodata nu am facut asa ceva fara acordul parintilor mei...de aceea as dori sa o fac pe mama sa ma inteleaga...insa ea tot insista de fiecare data ca nu am nimic...

Mama dv. ar trebui sa stie ca vi se ia un test secretie cu un betisor. Nu va doare, nu nimic. Asta nu presupune dezvirginarea.

Inteleg...Poate voi reusi sa o conving eventual...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Scurgeri vaginale anormale
- 5secretii vaginale alb-verzui + dureri in timpul actului sexual
- 0Infectie urinara.. urina tubure + secretie alba
- 1Secretie colorata si miros neplacut
- 2Scurgere alba branzoasa
- 3Dureri de ovare
- 1Sarcina sau probleme?
- 3Scurgeri vaginala gălbui spre verde in fiecare zii
- 0Scurgeri vaginale apoase fara miros
- 2Scurgere vaginală cremoasă, as putea fii însărcinată ? Sau este infecție ?
- 1Am nevoie de o părere - ar putea să îmi întârzie de la vreo răceală sau infecție?
- 3Gardnerella vaginalis
- 1Infecție urinara? scurgeri abundente, alb-branzoase cu miros neplacut și mâncărimi
- 1Arsuri genitale si secretii/analize bune
- 0Scurgere roz, si maronie a 5-a de Letrozol
- 2Scurgeri vaginale urat mirositoare mâncărime usturime și întârzierea menstruației
- 3Secreție vaginală
- 1Scurgere vaginala
- 1Bucata de carne iesita la menstruatie
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale anormale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: