Secretie nazala/noduli

Buna seara, am 22 ani, si cam de aproape 3 luni de zile simt o secretie care se scurge din nas. Examinandu-mi eu gatul mai atent, observ un fel de secretie alba ( spumoasa ) in spatele omuletului. Prin martie am fost la un medic orl-ist unde mi-a descoperit un fel de infectie nazala si mi-a recomandat 2 spay-uri, nasorex si biorinil, dar acestea nu au functionat. Ba mai mult, tot cam de 3 luni de zile simt un fel de rana in gat, in zona marului lui Adam care nu ma lasa de atunci, cand inghit in gol simt ca am ceva acolo. Ar putea acea secretie nazala sa-mi fi afectat muscoasa faringelui ? Ca o ultima precizare vreau sa va mai spun ca de o luna de zile mi-au aparut si 2 noduli sub barbie, de marimi diferite, nedurerosi, cam de 1cm si cativa mm celalalt, nedurerisi, dar tari la palpare. Cand am fost la spital in luna februarie pt a descoperi ce am, radiografia pulmonara si analizele au iesit bine, dupa care cum am mai spus am fost la medicul orl-ist, iar acum 2 saptamani am mai fost si la medicul de familie unde mi-a mai spus ca as putea avea o hipertiroida si mi-a dat trimitere la un spital din Bucuresti, endocrinologie.
Va rog frumos sa-mi spuneti ce-as putea sa am, si cum pot scapa de acele simptome, daca trebuie sa fac niste investigatii suplimentare, asta bineinteles daca nu este ceva foarte grav.
Va rog frumos sa-mi spuneti ce-as putea sa am, si cum pot scapa de acele simptome, daca trebuie sa fac niste investigatii suplimentare, asta bineinteles daca nu este ceva foarte grav.
1 comentarii

e obligatoriu sa faci investigatii la Gastrologie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri de gat copil 2 ani
- 2Tuse, secretii nazale, urechi infundate..
- 0am dureri de cap febra ma ustura limba imi curge nasul dimineata si ochii rosi dimineata
- 3Mucus nazal cu sange
- 6fornait care nu trece de vreo 2 luni
- 3Mucozităţi nazale cu sânge
- 4Mucozitati abundente la copii
- 3secretii nazale purulente, pneumococ si moraxella catarallis.
- 1Nas care curge la fetita 9 luni
- 3Imi curge nasul cand mananc
- 1Mucus galben nas
- 1secretii din nas in gat
- 1Secretii postnazale
- 17Secretii postnazale vascoase
- 2Mucisori galbeni copil 1an si 8 luni
- 3Secreții nazale abundente bebe 2 luni
- 1Mucozitatii
- 9Secretii nazale de 7 saptamani
- 1Probleme rinoree severa
- 1Probleme Secretii intre nas si gat