imi curge nasul, ma doare capul, ma deranjeaza lumina
buna seara!
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu un tratament.
probleme sunt urmatoarele:Imi curge nasul non-stop in tot timpul anului de ceva ani, am durere de cap(frunte) iar lumina ma deranjeaza, si am o stare de oboseala.
Va multumesc foarte mult :).
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu un tratament.
probleme sunt urmatoarele:Imi curge nasul non-stop in tot timpul anului de ceva ani, am durere de cap(frunte) iar lumina ma deranjeaza, si am o stare de oboseala.
Va multumesc foarte mult :).
4 comentarii
ar putea fi vorba de sinuzita si eu am avutt simtomele astea si nu le-am bagat in seama pana intr-o zi in care am mers la medic si am aflat ca am sinuzita cronica imi mai apare cam o data pe an dar iau tratament si imi revin in cateva zile, eu te-as sfatui sa mergi la medic sa vezi sigur de ce e vorba!
Multa sanatate!
Multa sanatate!
yo1, nu exista un tratament universal care sa mearga la toata lumea, deoarece bacteriile sunt rezistente la multe antibiotice.
Ar trebui sa faci un - exudat nazal cu antibiograma - ca sa vezi la ce antibiotic este sensibila bacteria pe care o ai tu.
Altfel, risti sa faci un tratament gresit cu antibiotice la care este rezistenta si poti avea probleme.
Nu mai spun ca poti face si candidoza si sa se dezvolte alte bacterii rezistente.
Asa ca, nu copia tratamentul altcuiva.
Ar trebui sa faci un - exudat nazal cu antibiograma - ca sa vezi la ce antibiotic este sensibila bacteria pe care o ai tu.
Altfel, risti sa faci un tratament gresit cu antibiotice la care este rezistenta si poti avea probleme.
Nu mai spun ca poti face si candidoza si sa se dezvolte alte bacterii rezistente.
Asa ca, nu copia tratamentul altcuiva.
am fost la medic acum vreo 2 ani, mi-a dat tratament dar degeaba, nu a functionat deloc:)
vreau raspunsuri concrete daca se poate:)
vreau raspunsuri concrete daca se poate:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 180sinuzita
- 21Dureri de cap, varsaturi, tremurat, diaree
- 6dureri la mana dreapta umar de doua saptamani
- 7dureri de cap dimineata cand ma trezesc
- 5dupa o extractie dentara, am facut febra si ma doare capul
- 6dureri de cap aproape zilnic si insomnii
- 7Pot sa iau medicamentele astea?
- 1Secretii nazale
- 4cand musc, mestec, inghit, e ca o crampa, spasm muscular, parca m-ar taia un cutit
- 6Ma doare capul ba la 2 zile, ba a 2-a zi
- 1Dureri de cap
- 4Dureri de cap ingrozitoare
- 0durere de cap cand il misc brusc (urgent)
- 0Spasme usoare pe corp, cefalee, ameteli
- 5anxietate si dureri de cap
- 3dureri de cap
- 1Mucus galben nas
- 11secretii din nas in gat
- 1Dureri de cap
- 0Durere de cap când inspir
Mai multe informații despre: Durerea de cap secretiile nazale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: