Eruptie cutanata, febra, secretii nazale.
Buna ziua,
Am o fetita de aproape 8 luni. Aceasta a facut febra(pana la 39, 4 ) 4 zile la rand.Inainte sa faca febra am avut vreo trei nopti in care incepea sa tipe prin somn si se linistea foarte greu. Apoi s-a linistit vreo doua zile dupa care a inceput sa-i curga nasucul, avea pleoapele aproape lipite dimineata, tuse rara si un harait ce a durat o zi - in piept.Febra a facut mai mult noaptea, iar ziua-in timp ce dormea.Dupa doua zile de febra i-a s-a facut o rana inflamata pe buza inferioara. Am fost la pediatru si ne-a zis ca e o infectie virala.Dupa o zi in care nu a mai facut febra, i-a iesit o eruptie(mici petite rosii) pe burtica, in spatele urechilor si putin pe spate(preponderent in zona gatului).In ziua urmatoare, bubitele i-au iesit si pe frunte si pe cap si gat.
Va rog sa imi spuneti daca vi se pare a fi efectul unei infectii virale eruptia pe piele, deoarece ar trebui sa ii administrez vitamina C, oscilococcinum, panadol in caz de febra si cam atat.
Am o fetita de aproape 8 luni. Aceasta a facut febra(pana la 39, 4 ) 4 zile la rand.Inainte sa faca febra am avut vreo trei nopti in care incepea sa tipe prin somn si se linistea foarte greu. Apoi s-a linistit vreo doua zile dupa care a inceput sa-i curga nasucul, avea pleoapele aproape lipite dimineata, tuse rara si un harait ce a durat o zi - in piept.Febra a facut mai mult noaptea, iar ziua-in timp ce dormea.Dupa doua zile de febra i-a s-a facut o rana inflamata pe buza inferioara. Am fost la pediatru si ne-a zis ca e o infectie virala.Dupa o zi in care nu a mai facut febra, i-a iesit o eruptie(mici petite rosii) pe burtica, in spatele urechilor si putin pe spate(preponderent in zona gatului).In ziua urmatoare, bubitele i-au iesit si pe frunte si pe cap si gat.
Va rog sa imi spuneti daca vi se pare a fi efectul unei infectii virale eruptia pe piele, deoarece ar trebui sa ii administrez vitamina C, oscilococcinum, panadol in caz de febra si cam atat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3imi curge nasul
- 5ajutati-ma.. infectie urinara la copil + anemie
- 3Tahicardie, febra si agitatie
- 6hemoleucograma completa, copil de 10 luni
- 1febra de doua saptamani
- 0Febra seara si noaptea
- 0Eruptii pe piele
- 2Problema mare cu secretiile :(
- 0Febra interna, greata si voma, slabiciune si oboseala
- 1Gripa (febra, frisoane si fruntea si obrajii grei)
- 2ce sunt levurile si cum se pot trata?
- 0febra foarte mare... peste 39... s-au invinetit buzele si ochii si s-au racit maiinile
- 0Febra, fara alte simptome, , interpretare analize
- 4Lichid galben
- 1Nas infundat la bebelus de 2 luni
- 1Fac febra de 4 zile
- 1Cauza febrei si de ce nu trece odata
- 3Febra 37-37,5 de o saptamana - de la ce?
- 0Febra de 2 saptamani
- 1Dermatologie - eruptii cutanate care dispar in 1h
Mai multe informații despre: Febra Eruptia cutanata secretiile nazale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: