Tuse, secretii nazale, urechi infundate..
Buna ziua,
Acum 1 luna si ceva m-am apucat de inot si odata cu inotul mi-au aparut primele simptome ale racelii, tusea si secretii nazale.. insa nu le-am acordat importanta ma gandeam ca e ceva obisnuit.
Dupa ce am terminat sedintele (3 sapt) raceala a persistat, iar dupa 1 saptamana mi s-a infundat urechea dreapta.
Am luat si niste picaturi pentru desfundat urechi dar se pare ca au facut mai rau si mi s-a infundat si cea stanga
Dupa 2 zile m-am dus la doctor. Mi s-a spus ca e ceva normal atunci cand te apuci de un sport precum inotul.Am primit o reteta ce consta in Amoksiklav 2x pentru infectia urechii (il iau odata la 10:30 si odata la 22:30), Ibuprofen 400 si Eurespal 80 pentru tuse (ambele odata la 12:00 si odata la 20:00) si Pivalone pentru nas.
De 4 zile urmez tratamentul si inca nu s-a observat nici o ameliorare...
Mi-ati putea da un sfat ?Poate nu iau cum trebuie medicamentele sau eu am altceva ce nu tine de faptul ca am practicat inot..
Va multumesc
Acum 1 luna si ceva m-am apucat de inot si odata cu inotul mi-au aparut primele simptome ale racelii, tusea si secretii nazale.. insa nu le-am acordat importanta ma gandeam ca e ceva obisnuit.
Dupa ce am terminat sedintele (3 sapt) raceala a persistat, iar dupa 1 saptamana mi s-a infundat urechea dreapta.
Am luat si niste picaturi pentru desfundat urechi dar se pare ca au facut mai rau si mi s-a infundat si cea stanga
Dupa 2 zile m-am dus la doctor. Mi s-a spus ca e ceva normal atunci cand te apuci de un sport precum inotul.Am primit o reteta ce consta in Amoksiklav 2x pentru infectia urechii (il iau odata la 10:30 si odata la 22:30), Ibuprofen 400 si Eurespal 80 pentru tuse (ambele odata la 12:00 si odata la 20:00) si Pivalone pentru nas.
De 4 zile urmez tratamentul si inca nu s-a observat nici o ameliorare...
Mi-ati putea da un sfat ?Poate nu iau cum trebuie medicamentele sau eu am altceva ce nu tine de faptul ca am practicat inot..
Va multumesc
2 comentarii
Dute si fa un test de IgE(pentru alergii) poate esti alergic la substantele pe care le baga in apa..Zic si eu, nu stiu sigur ca poate fi de la asta.
un medic ORL..dupe un consult.. o sa.ti spuna care este tratamentul corect
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Nu stiu ce am!!! se elimina o mucozitate din nas!
- 3Dureri de gat copil 2 ani
- 7Tuse pana vomit
- 0TRATAMENTUL cu PLANTE MEDICINALE pentru TUSE
- 4Poate fi sinuzita? Ori nu?
- 6Medicament tuse pt femei inscarcinate
- 4interpretare analize
- 8Durere os stern la miscare + tuse
- 1secretii nazale
- 5durere in partea stanga
- 1Tuse de aproape un an care nu se trece
- 4sirop de ridiche la bebe de 10 luni
- 6fornait care nu trece de vreo 2 luni
- 3secretii nazale purulente, pneumococ si moraxella catarallis.
- 2Secretii postnazale
- 4De cateva zile am racit cu tuse, rosu in gat si nas infundat
- 2secretie nazala
- 2Secreții nazale in spate (rog opinie Dr. Flueraru)
- 0Îmi suflu nasul și apoi curge un lichid ca și apa
- 1Miringoplastie
Mai multe informații despre: Ingrijirea urechii Tusea secretiile nazale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: