Secretii nazale cu sange
Buna seara! Va deranjez cu o intrebare care ma framanta si nu pot sta linistita pana maine cand ajung la medic. Baietelul meu de 6 ani jumatate are traheobronsita cu tratament antibiotic, diagnostic pus de medicul de familie, miercuri. De 2 zile are secretii nazale galbui, care treptat au devenit galben-verzui, iar astazi consisente si maro spre rosu. De 4 ori i-am suflat azi nasul, de 2 ori a fost maro si consistent, odata maro si galben-verzui, iar apoi galbui cu foarte putin maro si cu firisoare de sange. Ce poate fi? Cat de urgent se impune consultul ORL? Si mai precizez ca in prima parte a noptii transpira foarte mult, trebuie sa-l schimb ca e ud, la fel si partea de plapuma cu care e invelit e uda, si nu e din cauza caldurii, sunt cam 15 grade in camera. Va multumesc!
2 comentarii
Bună, după părerea mea, poate fi vorba de o sinuzită acută. Este bine de mers la medic cât mai repede deoarece o sinuzită cronică se tratează mult mai greu. Adică din zona frunţii şi a pomeţilor obrajilor curg aceste secreţii in cavitatea nazală, de unde pot fi eliminate.Vinişoarele de sânge nu sunt o problemă deoarece in nas se găsesc cele mai sensibile capilare care se pot sparge uşor atunci când te forţezi să sufli nasul. Deci vă recomand să îl ştergeţi mai cu grijă la nas, să nu îl forţaţi să sufle ca să aibe timp să se vindece aceste capilare. Medicul de familie sau pediatru vă va spune cum să îl trataţi de sinuzită.
Va multumesc frumos pentru raspuns! O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3imi curge nasul
- 0secretii nazale
- 4Secretie nazala si salivare abundenta
- 1stranut, secretii ale nasului si durere deasupra ochiului stang
- 0am dureri de cap febra ma ustura limba imi curge nasul dimineata si ochii rosi dimineata
- 2Problema mare cu secretiile :(
- 1bebelusi la 22 zile de viata are mucusori.
- 1mucozitati la bebelusi de 1 luna si 2 saptamani
- 1Mucus galben nas
- 4Lichid galben
- 0secretii nazale
- 0Scuipat dimineata
- 17Secretii postnazale vascoase
- 3Nas infundat si care curge
- 1Secretie nazala/noduli
- 2Mucisori galbeni copil 1an si 8 luni
- 12Probleme dupa operatie !
- 1Probleme rinoree severa
- 1Secretii nazale abundente