Secretii nazale cu sange

26-01-2014
Gerlinde
Nu este medic/terapeut
Gerlinde
Buna seara! Va deranjez cu o intrebare care ma framanta si nu pot sta linistita pana maine cand ajung la medic. Baietelul meu de 6 ani jumatate are traheobronsita cu tratament antibiotic, diagnostic pus de medicul de familie, miercuri. De 2 zile are secretii nazale galbui, care treptat au devenit galben-verzui, iar astazi consisente si maro spre rosu. De 4 ori i-am suflat azi nasul, de 2 ori a fost maro si consistent, odata maro si galben-verzui, iar apoi galbui cu foarte putin maro si cu firisoare de sange. Ce poate fi? Cat de urgent se impune consultul ORL? Si mai precizez ca in prima parte a noptii transpira foarte mult, trebuie sa-l schimb ca e ud, la fel si partea de plapuma cu care e invelit e uda, si nu e din cauza caldurii, sunt cam 15 grade in camera. Va multumesc!
2 comentarii
0
27-01-2014, ora 00:58
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Bună, după părerea mea, poate fi vorba de o sinuzită acută. Este bine de mers la medic cât mai repede deoarece o sinuzită cronică se tratează mult mai greu. Adică din zona frunţii şi a pomeţilor obrajilor curg aceste secreţii in cavitatea nazală, de unde pot fi eliminate.Vinişoarele de sânge nu sunt o problemă deoarece in nas se găsesc cele mai sensibile capilare care se pot sparge uşor atunci când te forţezi să sufli nasul. Deci vă recomand să îl ştergeţi mai cu grijă la nas, să nu îl forţaţi să sufle ca să aibe timp să se vindece aceste capilare. Medicul de familie sau pediatru vă va spune cum să îl trataţi de sinuzită.
0
27-01-2014, ora 09:34
Gerlinde
Nu este medic/terapeut
Gerlinde
Va multumesc frumos pentru raspuns! O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Îmi curge apă din nas
  •