secretie alba cu aspect branzos pe penis
Faceti acelasi lucru recomandat lui BillyBoy, in plus, dupa actul sexual, daca pielea este rosie, aplicati Advantan crema, de 2 ori pe zi, 2-3 zile, masand bine locul.
Buna seara domnule doctor. Prietena mea a fost diagnosticata cu candidoza acum 2 sau 3 saptamani. Din pacate am contactat si eu aceasta ciuperca si de atunci s-au manifestat niste simptome care par a fi asemanatoare cu candidoza la barbati ( usturime, inflamatia glandului si a santului dintre gland si preput etc) majoritatea spun ca ar trebui sa fie de culoare rosie...insa la mine la un moment dat baza glandului devine vanata..si apare pe toata suprafata lui o formatiune lucioasa (foarte fina)...Sa ma prezint la un medic dermatolog? Sau sa incep un tratament cu Biazol 1% 15 g si bicarbonat de sodiu...si cat timp sa urmez acest tratament? Va multumesc pentru atentia acordata. La revedere.
Biazolul este ineficient in candidoze !
Multumesc pentru raspuns.Atunci ce recomandati dvs?
Buna ziua domnule doctor, v-am mai scris acum 3 saptamani (am si eu o problema acum 2 saptamani am luat niste antibiotice in cantitati mai mari.dupa cateva zile mi s-a inrosit partea inferioara a preputului cu usoare usturimi dupa care am facut acea secretie alba(branza) in acelasi loc, la un moment dat imi trecuse..dar vad ca iar a aparut doar secretia, si acum am si o mica rana la ata penisului este ca o mica taietura, care ma ustura uneori la decalotare o am de circa 5 zile si nu mi-a trecut.ce as putea lua ?), am aplicat bepanthen si mi-a trecut rana si secretia alba nu prea o mai vad, dar am observat ca preputul inferior si capul penisului sunt foarte uscate...ce fac..mai aplic bepanthen??
Spalati zilnic capul penisului cu apa simpla si continuati sa aplicati Bepanthen.
buna seara..dk ma puteti ajuta si pe mn as fi recunoscator..de 2 zile am o secretie branzoasa pe penis la decalotare, dk pun mama ma mananca, dk nu, nu am mancarimi..care ar fi cauza? contact sexual neprotejat cu viitoarea sotie de 1 an..si ea a avut o mancarime usoara in prima zi, acum nimic la ea..
Buna serara
Am si eu o problema, care consta in inrosirea penisului in jurul uretrei si putin pe linga preputz, citeodata senzatie moderata de arsura. Nu am secretii, usturimi la urinare sau alte semne. Nu mi-a iesit nimic la urocultura, dar in perioada aceea urmam un tratament cu lekoclar - pentru raceala. Am fost la medic si mi-a prescris TRAVOCORT, de 2ori/zi. Astazi e a doua zi de cind aplic, dar nu constat nici o ameliorare.
As putea spune ca simptomele se accentueaza usor dupa un act sexual.
Va rog dati-mi un sfat, ar trebui sa repet urocultura? Ce boala credeti ca as putea avea?
Mentionez ca am avut un act sexual care accidental s-a transformat in "neprotejat" in urma cu 3 luni. Simptomele au aparut in urma cu o luna.
Va multumesc anticipat
Am si eu o problema, care consta in inrosirea penisului in jurul uretrei si putin pe linga preputz, citeodata senzatie moderata de arsura. Nu am secretii, usturimi la urinare sau alte semne. Nu mi-a iesit nimic la urocultura, dar in perioada aceea urmam un tratament cu lekoclar - pentru raceala. Am fost la medic si mi-a prescris TRAVOCORT, de 2ori/zi. Astazi e a doua zi de cind aplic, dar nu constat nici o ameliorare.
As putea spune ca simptomele se accentueaza usor dupa un act sexual.
Va rog dati-mi un sfat, ar trebui sa repet urocultura? Ce boala credeti ca as putea avea?
Mentionez ca am avut un act sexual care accidental s-a transformat in "neprotejat" in urma cu 3 luni. Simptomele au aparut in urma cu o luna.
Va multumesc anticipat
Terminati tratamentul cu Travocort, adica timp de 10 zile.
Dupa actul sexual este normal sa se inroseasca capul penisului !
Dupa actul sexual este normal sa se inroseasca capul penisului !
Buna ziua, am o intrebare daca capul penisului si preputul inferior sunt uscate te exciti mai putin sau la fel ca si cand ar fi umed?
Am terminat tratamentul (10 zile), senzatiile de usturime/arsura au disparut, insa preputul si virful uretrei au ramas mai rosii decit de obicei? Ce ar trebui sa mai fac? Mi-e teama sa nu recidiveze.
Multumesc!
Multumesc!
buna ziua... as avea si eu o intrebare cu vreo 2 saptamini jumate in urma prietenul meu m-a atins la fund linga gaura... a ejaculat putin... nustiu exact daca a ajuns si la gaira cealalta... si daca a razbatut in vagin??????? pe 26 trebuia sami vina ciclul dar azi e 29 si inka nu a venit ;(((((((( dupa 2 saptamini de la fapta facuta miam facut 2 testuri unu pe 27.11.2009 seara mi esit negativ.. altul pe 28.11.20009 diminiatza la prima urinare la fel a esit negativ. aceste 2 zile zm avut ft ft mari dureri in stomac de parca cineva ma taia cu cutitul prin burta.
buna ziua... as avea si eu o intrebare cu vreo 2 saptamini jumate in urma prietenul meu m-a atins la fund linga gaura... a ejaculat putin... nustiu exact daca a ajuns si la gaira cealalta... si daca a razbatut in vagin??????? pe 26 trebuia sami vina ciclul dar azi e 29 si inka nu a venit ;(((((((( dupa 2 saptamini de la fapta facuta miam facut 2 testuri unu pe 27.11.2009 seara mi esit negativ.. altul pe 28.11.20009 diminiatza la prima urinare la fel a esit negativ. aceste 2 zile zm avut ft ft mari dureri in stomac de parca cineva ma taia cu cutitul prin burta.
Pentru andrei_978:
Poate apare durere in timpul actului sexual si iritatie dupa!
Poate apare durere in timpul actului sexual si iritatie dupa!
Pentru Royal73:
Poti aplica Advantan crema, de 2 ori pe zi, 2-3 zile.
Poti aplica Advantan crema, de 2 ori pe zi, 2-3 zile.
Pentru nicoletica:
Trebuie repetat testul de sarcina peste o saptamana (daca nu vine intre timp ciclul!).
Trebuie repetat testul de sarcina peste o saptamana (daca nu vine intre timp ciclul!).
Advantan a functionat perfect.Va multumesc mult de tot
Totusi, as vrea sa stiu originea problemei. Sa fi fost de la antibiotice (10 zile - 3 ospen, 7 lekoklar). Daca era candidoza nu trebuia sa iasa ceva si la urocultura? Am facut 2 uroculturi si a iesit steril de fiecare data...
Va multumesc inca odata
STIMA!
Totusi, as vrea sa stiu originea problemei. Sa fi fost de la antibiotice (10 zile - 3 ospen, 7 lekoklar). Daca era candidoza nu trebuia sa iasa ceva si la urocultura? Am facut 2 uroculturi si a iesit steril de fiecare data...
Va multumesc inca odata
STIMA!
Buna seara.Am o problema de vreo doua luni de zile.o secretie branzoasa in jurul capului penisului, niste mici leziuni ca niste taieturi, si preputul uscat, uneori se formeaza un fel de coaja pe el.Doare si ustura la decalotare.Am dat cu Lomexin si cateva ore dupa aplicare e ok dar apoi apare din nou aceeasi problema.Si mai am o intrebare?Sa consult un urolog sau un dermato venerolog?Multumesc
Va salut domnule Doctor. Am balanita candidozica si am reteta pt TRAVOCORT, ALERID seara SI AERIUS - dimineata. ce parere aveti ? sunt OK?
Care este diferenta intre TRAVOCORT SI TRAVOGEN ? in tratarea balanitei candidozice... ?
Am o problema, in ultimul timp dupa ce fac sex cu prietena mea ma irit la penis si acum am o secretie alba pe penis si la decalotare e ca si cand se i-a pielea de pe cap, la urinare nu am dureri dar am o problema, cred, mai veche ca ma duc cateodata destul de des la toaleta. Prietena mea suferea inainte des de infectii urinare, dar de cand nu se mai spala in interior, un obicei la fiecare baie, am eu aceste probleme.
Nu cred ca problema dvs dureaza de 9 ani!
Ar fi bine sa mergeti si dvs si partenera la un control dermatologic. Este posibil sa aveti o candidoza sau partenera sa sufere de o vaginita.
Ar fi bine sa mergeti si dvs si partenera la un control dermatologic. Este posibil sa aveti o candidoza sau partenera sa sufere de o vaginita.
A aparut o alta problema, mi s-a crapat pielea preputului de jur imprejur si mi-e fff greu sa o decalotez, am incercat cu crema hidratanta dar nimic... daca o las cateva ore mor cand vreau sa urinez pana decalotez penisul, ajutati-ma va rog cu un sfat!
In acest caz, singura rezolvare este circumcizia.
Luati legatura cu un urolog.
Luati legatura cu un urolog.
Buna ziua domnule doctor,
Am 17 ani iar in urma cu 3 zile a venit prietena mea la mine...am facut sex destul de mult in noaptea aceea...iar in dimineatza urmatoare iar.si peste 2 zile...sub capul penisului mi sa format o substanta alba care semana cu branza.capul penisului mi s-a inrosit. si mi sa umflat pielea in aceea zona si ma doare foarte tare cand incerc sa trag pielea sau cand ma ating acolo...nu pot sa trag pielea de durere...ce poate fi ? Astept raspus,
Cu stima !
Am 17 ani iar in urma cu 3 zile a venit prietena mea la mine...am facut sex destul de mult in noaptea aceea...iar in dimineatza urmatoare iar.si peste 2 zile...sub capul penisului mi sa format o substanta alba care semana cu branza.capul penisului mi s-a inrosit. si mi sa umflat pielea in aceea zona si ma doare foarte tare cand incerc sa trag pielea sau cand ma ating acolo...nu pot sa trag pielea de durere...ce poate fi ? Astept raspus,
Cu stima !
Apropo sexu a fost neprotejat.. e vreo problema? astept raspuns!
multumesc!
multumesc!
Poate fi vorba de o iritatie mecanica datorita frecarii.
Aplica Advantan crema, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, atat pe cap cat si pe preput.
Aplica Advantan crema, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, atat pe cap cat si pe preput.
Buna seara domnule doctor...tot eu sunt...am venit cu niste completarii...
Atunci cand decalotez...desi ma doare foarte tare.nu pot sta cu penisul decalotat ca ma doare...parca se formeaza pielea sub capul penisului cand e decalotat ca si un inel...si ma strange acolo.va rog sa ma scuza-ti daca nu sunt foarte explicit.Ma intelegeti dumneavoastra...astept un raspuns.!
Multumesc anticipat !
Cu stima !
Atunci cand decalotez...desi ma doare foarte tare.nu pot sta cu penisul decalotat ca ma doare...parca se formeaza pielea sub capul penisului cand e decalotat ca si un inel...si ma strange acolo.va rog sa ma scuza-ti daca nu sunt foarte explicit.Ma intelegeti dumneavoastra...astept un raspuns.!
Multumesc anticipat !
Cu stima !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am pe partea stanga a penisului un nodul mic de vreo 2-3 luni
- 5Dupa sex neprotejat, mi s-a umflat pielea din zona penisului
- 5pielea crapata la baza penisului de vreo 3 luni
- 14Bubite rosii pe capul penisului
- 5a m facut sex 3 zile una dupa alta cu prietena si mi-a aparut pe penis niste taieturi
- 41Penis curbat
- 6ce sa fac? Ma doare si ma mananca pielea care acopera capul penisului
- 3Chestii ciudate pe penis !
- 2Probleme penis
- 6bila alba pe ata penisului aproape de varful penisului
- 5Bubite alte pe penis (Fordyce's Spot) - exista tratament?
- 4Iritatie penis (nu pe piele ci in interior)
- 2Penisul meu miroase urat si ma simt obosit, va rog ajutati-ma...CER SERIOZITATE!!!
- 6eu nu am secretiile alea din penis.. mie imi vin de undeva de sub cap
- 0mancarimi la scrot si penis
- 1Piele penis uscata
- 3Pigmentare a penisului in urma contactului sexual?
- 2Papule peniene pe cap
- 3Ajutor-Trauma fizica penis.
- 1Bășică pe pielea penisului
Mai multe informații despre: Penisul secretie alba pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: