secretie alba cu aspect branzos pe penis

225 comentarii 1 2 ..... 7 8
0
05-06-2014, ora 16:25
albert-david
Nu este medic/terapeut
albert-david
buna ziua, ma numesc Albert, vreau sa fac circumcizie dar am hipersensibilitate la capul penisului, cum pot trata asta? Ajutati-ma va rog
0
29-06-2014, ora 14:37
centrala
Nu este medic/terapeut
centrala
de mai bine de 10 zile am un miros urat la excitare pe capul penisului o scurgere gelatinoasa transparenta si ejaculez foarte repede cam de 15 zile erectia este mai slaba fata de obicei
0
29-06-2014, ora 15:01
centrala
Nu este medic/terapeut
centrala
de o luna am un miros neplacut in momentul cand ma excit asociat cu oscurgere gelatinoasa transparenta urmata de o pelicula alba ejaculez foarte repede si erectia este mai slaba sant casatorit ce trebuie sa fac
0
16-07-2014, ora 19:27
Rosonerri31
Nu este medic/terapeut
Rosonerri31
Buna ziua am si eu o problema de vreo cateva luni... Am observat ca daca nu merg la toaleta pt scaun 2 zile si ma chinui sa fac la toaleta imi iese sperma din penis... Am fost si la
Medic am luat tratament 3 luni pt gonoree.. Dar nush ce se intampla e ceva de rau? Si cateodata mai se ia o pielita cu aspect branzos de pe piele si penis..fara sa ma usture sau durere... Fara mancarimi Imi puteti spune ce se intampla
0
09-08-2014, ora 12:01
Anonimus1777
Nu este medic/terapeut
Anonimus1777
Salut! Am pe penis o "iritatie" care ma mananca(precizez ca nu mereu) si are o secretie branzoasa plus ca mi-a aparut o rana pe ata penisului, foarte mica dar care ustura la decalotare...si aceasta iritatie cred ca am obtinuto in urma unui act sexual neprotejat de natura orala...
Astep cu nerabdare sa-mi recomandati un unguent cv...tratament! pt ca de 2 sapt nu scap de asta...
0
05-09-2014, ora 20:59
madymady
Nu este medic/terapeut
madymady
Buna ziua domnule doctor!Am si eu p problema daca ati fi ingaduitor sa-mi spuneti o parere!De doua saptamani mi-a iesit intre anus si vagin un fel de "rana" alba cum sunt depunerile albicioase pe limba de la candida si nu se ia cu nimic!este o"buba alba"!nu ma mananca, nu ma ustura si nu ma doare!Ce ar putea fi!Stiu ca cel mai bun lucru ar fi sa consult un medic, dar sunt plecata in strainatate si aici nu pot merge!Imi puteti recomanda un unguent?
0
06-11-2015, ora 11:20
Alin ionut
Nu este medic/terapeut
Alin ionut
Buna ziua. De cateva saptamani am o problema capul penisului este exfoliat si uscat si curse secretie branzoasa galbuie verzuie si dureri mancarimi si intr-un timp si sange din acele crepaturi. Tin ca mentionez ca sunt diabetic. Ma puteti ajuta va rog frumos un sfat... cu ce sa tratez ? Antibiotice, poate fii infectie urinara ?
0
28-12-2015, ora 21:52
Vaventin
Nu este medic/terapeut
Vaventin
Buna seara, ma numesc Ionut, problema mea este ca am avut sculament ( sau asa cred ca se numeste)., in urma cu un an si jumatate am reusit si l- am luat de la o pitipoanca, . Dupa vre-o doua saptamani am inceput sa am usturime in timp ce urinam, . Am citit pe un site pe internet ca trebuie sa iau antibiotice si am luat tetraciclina. Usturimea a trecut abea dupa proximativ 3 luni. Acum nu ma mai ustura, dar mi se intampla deseori sa ma trezesc din somn cu penisul in stare de erectie, si ma doare foarte tare. Va rog sa -mi spuneti cum pot sa scap de aceasta durere.
0
10-02-2016, ora 21:53
Vrajitoruu
Nu este medic/terapeut
Vrajitoruu
Buna seara, am avut 3 zile in urma sex neprotejat cu prietena, astazi am observat ca am pete rosii pe capul penisului si parca am un fel de pelita alba
Ce este aceasta ???
Am citit pe net ca se poate de tratat cu betafine
0
17-02-2016, ora 07:31
AndreiFms
Nu este medic/terapeut
AndreiFms
Buna ziua. am si eu o intrebare. dupa un act sexual mi-a aparut pe capul penisului (nu stiu daca ma exprim bine...) niste pete rosiatice micute si un fel de pielita alba insotite de un miros urat si de o seretie alba (la inceput am crezut ca accea secretie este infectie/puroi dar nu este) ar trebui sa imi fac griji? ce poate fi? ce ma sfatuiti sa fac?
0
19-03-2016, ora 02:42
Faster
Nu este medic/terapeut
Faster
Buna!Am avut un act sexual in urma cu doua luni.In decurs de o luna sa inrosit capul penisului apoi a disparut, oricum am mers la medic si a spus sa spal de doua ori pe zi, dupa inca o luna(dupa masturbare)a aparut iar rosata si "brinza"(nu stiu cum se spune biologic) cu un miros urit si putine mincarimi.Ce poate poate fi?E ceva strasnic?
0
08-09-2016, ora 08:01
UnVlogger
Nu este medic/terapeut
UnVlogger
Ajutor, problema este ca m-am masturbat de doua ori cu sapun lichid, ca lubrifiant si abia dupa cateva zile am vazut ca am o asa secretie pe penis.Am citit despre ce poate face sapunul lichid penisului abia la cateva zile, si m-am ingrozit.
La doctor nu vreau sa ma duc, am abia 16 ani si nu ar fi un moment bun sa le spun alor mei ca am facut asta.
Acum, indiferent ca e zi sau noapte, intr-o perioada scurta de timp penisul meu se acopera pe cap si putin mai in jos de o chestie alba, si nu stiu daca e bine sa o iau sau sa o las asa.Imi e si putin rau in ultimul timp, dar nu stiu daca e o senzatie indusa de creierul meu dupa ce am citit cazul cuiva ce a avut nevoie de grefe de piele dupa masturbarea cu sapun, sau nu.
Camd incerc sa iau chestia aia alba, tin sa mentionez ca daca incerc cu hartia ma doare putin, deci o iau cu degetul, ma si doare putin.Sunt foarte ingrijorat, ce sa fac?
Si legat de chestia alba, sa o las sau sa o iau?
Presupun ca e reactie, sau un mod al penisului de a se repara, dar, fiind in nevunostinta de cauza, nu stiu nici daca e de bine.Ajutor!
0
17-12-2016, ora 20:01
maximanu
Nu este medic/terapeut
maximanu
buna. poate ca brinza aceasta sa aduca la sarcina dupa un act neprotejat
pentru ce ea este destinata ?
0
02-04-2018, ora 12:59
swag
Nu este medic/terapeut
swag
buna ziu, acum 2 zile am avut prima partida de sex, si acum ma cam ustura pielea dilatata si uneori imi curge ceva alb si ea, ma puteti ajuta?
0
24-04-2018, ora 19:08
Remus5
Nu este medic/terapeut
Remus5
Am si eu o problema si tot la fel am secretie branzoasa dar numai putin ma doare de 2 zile mi-a aparut si ma tot ingrijorez, , ce am ce am'' daca ma puteti ajuta si pe mine printr-un raspuns va rog frumos a da si pe piele penisului nu stiu cum dar mam sfasiat pielea dar asa ma-m trezit dimineata cerd ca din cauza ca mi-sa decalotat in somn penisul cred
Adaugă un comentariu / răspuns
225 comentarii 1 2 ..... 7 8

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  • Secreții / scurgeri genitale la bărbați - cauze, diagnostic, tratament
  •