penis mic
Am 17 ani si am penisul 16 cm jumate.este marime normala sau este prea mica..??astept raspuns.
8 comentarii
0
04-08-2009, ora 16:11
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Este o marime medie intalnita la peste 40% dintre barbatii maturi. Ai un penis suficient de mare pt. a fi multumit, in plus, pana la 18-20 de ani poate sa-ti mai creasca.
In concluzie, nu ai de ce sa-ti faci griji/complexe, multumeste-te cu ceea ce ai!
Toate cele bune;)
In concluzie, nu ai de ce sa-ti faci griji/complexe, multumeste-te cu ceea ce ai!
Toate cele bune;)
mersi nick pt raspuns dar stii hai sa zic la lungime este bine.dar la grosime nu prea.
0
05-08-2009, ora 00:12
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Offfffffffffffff, daca nu sunteti de groaza, voi tinerii din ziua de astazi - in loc sa te preocupi de altceva mult mai important... (vb de parca as avea 60 de ani, si am doar...top secret)...nu ai ce sa faci, asteapta si poate castigi mm-cm si-n grosime...totusi, consulta un medic urolog!
Toate cele bune!
Salut,
NICK;)
Toate cele bune!
Salut,
NICK;)
Chiar si barbatii maturi pot sa fie preocupati de aceasta problema... :)
Stai linistit esti perfect normal, stai bine :)
... si nu uita, calitatea interactiunii conteaza, nu dimensiunea sau forma...
Ca idee, o erectie completa e ceea ce conteaza. Femeile cand sunt incantate zic mai degraba " ce tare a fost ! " decat "ce mare..." asta daca ne referim strict la dimensiuni si forme si facem abstractie de faptul ca alte aspecte sunt mai importante.
Gandeste-te la dinamica actului sexual, la modul in care se stimuleaza zonele erogene ale femeii si vei intelege ideea...
Stai linistit esti perfect normal, stai bine :)
... si nu uita, calitatea interactiunii conteaza, nu dimensiunea sau forma...
Ca idee, o erectie completa e ceea ce conteaza. Femeile cand sunt incantate zic mai degraba " ce tare a fost ! " decat "ce mare..." asta daca ne referim strict la dimensiuni si forme si facem abstractie de faptul ca alte aspecte sunt mai importante.
Gandeste-te la dinamica actului sexual, la modul in care se stimuleaza zonele erogene ale femeii si vei intelege ideea...
Eu la 21 de ani o am de 17 cm. Exista vreo metoda eficienta de marire?
si eu am o problema cu marirea si, din cate am incercat pana acum, am gasit un supliment care am inteles ca e doar din plante, asa ca nu are efecte secundare ca sa iti puna sanatatea in pericol si am vazut ca incepe sa aiba efecte. L-am gasit pe un site pe net: penis-mare.info
Suplimentele din plante deobicei nu au efecte secundare, dar nici rezultate vizibile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Penis mic sau nu?
- 70probleme cu penisul
- 27pete -albinoase- pe pielea penisului
- 4o problema de 1 an: bubite pe penis
- 3Am 15 ani si inca nu am decalotat penisul
- 36papulele perlate ale penisului si condyline
- 27Am probleme cu penisul! Va rog - sfaturile unor doctori!
- 6penisul nu se decaloteaza adica iese doar putin
- 3sunt mai gras, am penisul mic si acest lucru ma complexeaza enorm
- 0Problema legata de penis
- 1pielea penisului alba
- 4Problema penis 15 ani
- 9Penis prea mare
- 6eu nu am secretiile alea din penis.. mie imi vin de undeva de sub cap
- 1Piele penis
- 2Secretie la nivelul penisului
- 4Despre penis
- 2Punct rosu la baza capului penisului
- 1dureri ale penisului