Miros penis si iritatie mai sus de penis
Salut,
Am avut sex neprotejat acuam 3 saptamani, iar de 1 saptamana incepea sa apara ceva alb (imi scapa denumirea) si un miros urat mirositor iar cand penisul era in erectie si decalotam simteam ca se rupe pielea la baza, m-am documentat pe internet si am vazut ca remediul cel mai indicat a fost ketoconazol 200 mg si crema ketoconazol. Am urmat tratamentul o perioada de timp, timp in care a inceput sa dispara cat de cat mirosul, dar nu de tot, in schimb de substanta alba am scapat. Dar in ultima vreme am facut o iritatie oridibila, nu pe penis, ce de la buric in jos, si nu stiu din ce cauza ar putea fi.
As dori sa stiu daca tratamentul care l-am luat e bun (deoarece farmacista s-a uitat un pic ciudat la mine cand am cerut) iar din ce cauza ar fi problema cu iritatia.
Multumesc
Am avut sex neprotejat acuam 3 saptamani, iar de 1 saptamana incepea sa apara ceva alb (imi scapa denumirea) si un miros urat mirositor iar cand penisul era in erectie si decalotam simteam ca se rupe pielea la baza, m-am documentat pe internet si am vazut ca remediul cel mai indicat a fost ketoconazol 200 mg si crema ketoconazol. Am urmat tratamentul o perioada de timp, timp in care a inceput sa dispara cat de cat mirosul, dar nu de tot, in schimb de substanta alba am scapat. Dar in ultima vreme am facut o iritatie oridibila, nu pe penis, ce de la buric in jos, si nu stiu din ce cauza ar putea fi.
As dori sa stiu daca tratamentul care l-am luat e bun (deoarece farmacista s-a uitat un pic ciudat la mine cand am cerut) iar din ce cauza ar fi problema cu iritatia.
Multumesc
3 comentarii
Buna ziua,
Probabil ca mirosul neplacut si depozitul albicios sunt pentru ca ati facut balanita candidozica. Tratamentul pe care l-ati aplicat ar fi trebuit sa va ajute. Poate ca nu ar fi rau sa incercati Pimafucin crema de 2 ori pe zi si sa evitati contactele sexuale pana cand nu va rezolvati problema. De asemenea partenera sexuala ar trebui sa-si faca o lama la ginecologie si, daca are vreo problema sa o trateze.
In ceea ce priveste iritatia de pe abdomen nu va pot oferi sfaturi pentru ca nu am date suficiente. Un consult la dermatolog ar fi de bun augur.
Numai bine,
Probabil ca mirosul neplacut si depozitul albicios sunt pentru ca ati facut balanita candidozica. Tratamentul pe care l-ati aplicat ar fi trebuit sa va ajute. Poate ca nu ar fi rau sa incercati Pimafucin crema de 2 ori pe zi si sa evitati contactele sexuale pana cand nu va rezolvati problema. De asemenea partenera sexuala ar trebui sa-si faca o lama la ginecologie si, daca are vreo problema sa o trateze.
In ceea ce priveste iritatia de pe abdomen nu va pot oferi sfaturi pentru ca nu am date suficiente. Un consult la dermatolog ar fi de bun augur.
Numai bine,
Iritatia nu e la abdomen, e jos de abdomen, deasupra penisului, si imi da niste mancarimi de ma abtin cu foarte mare dificultate, iritatia mi-a aparut de vreo 4-5 zile de cand iau tratamentul cu ketnocozanol, ce imi recomandati sa tratez acea iritatie sau mancarime, cat despre depozitul albicios a disparut, dar mirosul mai este, dar nu se mai simnte foarte tare.
Va multumesc.
Va multumesc.
Buna ziua,
Probabil este o manifestare alergica.
Daca nu vreti sa mergeti la un dermatolog sa va vada puteti incerca sa luati un antihistaminic pe gura iar local sa utilizati o crema ce contine corticoid.
Numai bine,
Probabil este o manifestare alergica.
Daca nu vreti sa mergeti la un dermatolog sa va vada puteti incerca sa luati un antihistaminic pe gura iar local sa utilizati o crema ce contine corticoid.
Numai bine,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Problema la penis
- 11penisul curbat
- 8bubite mici ca niste cosuri la baza penisului
- 47Iritatii ale pielei, ce acopera penisul
- 3erectia slaba, masturbare frecventa
- 50bubite rosii pe capul penisului? basici?
- 4mi-a crescut ceva pe penis...?
- 4Pielea penis fara elasticitate-crapa la contact sexual
- 3secreti ale penisului
- 7Pete rosii pe capul penisului si cand e frig se strange cam 2 cm
- 2Penisul meu miroase urat si ma simt obosit, va rog ajutati-ma...CER SERIOZITATE!!!
- 7Iritatie penis?
- 10Problema Penis
- 3iritatie a penisului
- 0Problemă penis !!
- 2Probleme cu penisul-decalotarea
- 2Problema Penis - Ajutor
- 2Am piele pe capul penisului
- 2Capul penisului
- 0Iritație?!
Mai multe informații despre: Penisul penisul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: