secretie alba cu aspect branzos pe penis
Ar trebui sa mergi cat mai repede la un consult dermatologic!
buna ziua domnule doctor! am si eu o intrebare pt dvs! de ceva timp pe capul penisului a aparut un fel de..."lant" mai rosiatic spre mov, daca nu ma insel, care cateodata ma si mananca putin ! e de sub cap, pe deasupra si dupa iar sub cap! cateodata e mai rosu, cateodata nu e deloc! si dc nu ma spal apare si smegma! e doar o iritatie sau ceva mai naspa? va multumesc
Buna seara domnule doctor,
Am fost la medicul de familie...i-am povestit despre ce e vorba si mia dat diagnosticul "Balanopostita".
Mi-a dat un tratament de 5 zile..cu "Clotrimazol" de 2x pe zii dupa spalare + Fluconazol 1 pe zi timp de 5 zile..si inca un medicament 1 pe zi timp de 3 zile...mi s-a dezumflat penisul...dar in spatele capului penisului inca e umpic umflat...iar cand decalotez inca ma doare umpic si inca am inelul acela cand decalotez...ce ar trebui sa fac? multumesc !
Am fost la medicul de familie...i-am povestit despre ce e vorba si mia dat diagnosticul "Balanopostita".
Mi-a dat un tratament de 5 zile..cu "Clotrimazol" de 2x pe zii dupa spalare + Fluconazol 1 pe zi timp de 5 zile..si inca un medicament 1 pe zi timp de 3 zile...mi s-a dezumflat penisul...dar in spatele capului penisului inca e umpic umflat...iar cand decalotez inca ma doare umpic si inca am inelul acela cand decalotez...ce ar trebui sa fac? multumesc !
Pentru catalynp:
Trebuie sa te speli in fiecare dimineata cu apa simpla, calduta.
Trebuie sa te speli in fiecare dimineata cu apa simpla, calduta.
Pentru anonimul01:
Ar trebui sa va examineze si un urolog.
Ar trebui sa va examineze si un urolog.
Am citit comentariile de mai sus si pot sa spun ca am si eu aceeasi chestie.
O secretie branzoasa si usturime.
Am inteles ca e de ajuns sa ma spal in fiecare dimineata cu apa calduta.
E de ajuns?
Poate ar trebui sa consult si un medic sau sa iau si medicamente?
Cam cat dureaza infectia?
Multumesc.
O secretie branzoasa si usturime.
Am inteles ca e de ajuns sa ma spal in fiecare dimineata cu apa calduta.
E de ajuns?
Poate ar trebui sa consult si un medic sau sa iau si medicamente?
Cam cat dureaza infectia?
Multumesc.
Daca aveti si usturime trebuie sa aplicati dupa ce va spalati Travocort crema, de 2 ori pe zi, timp de 7 zile.
pff.buna seara domnule Midorin42.am revenit pe acest forum.in caz ca ati uitat va aduc eu aminte...sunt baiatul cu uretrita acuta... a trecut.de mult...dar acum de 6 zile cam asa am observat ceva foarte ciudat.dupa ce am terminat de urinat. mi-a curs un lichid "branzos" din penis. acum azi iar aceasi chestie...si ma gadila inauntru mai pe scurt pe burta penisului in jos...ce se intampla? va multumesc mult !!
Este necesar sa faceti un examen sumar de urina.
buna seara. am si eu o problema. am facut dragoste cu o fata si nu m-am protejat. e posibil sa ramana insarcinata?????????
De regula, in urma unui contact sexual neprotejat, daca femeia este la ovulatie, aceasta ramane insarcinata !
buna ziua domnule doctor am o problema sa va intreb am asa ca o secretie alba nu abundenta cat sa fiu umed asa ca si dupa ejaculare, fara miors albicioasa, nu ustura fara semne bube, pete, nu ma ustura cand uirnez nu mi creeaza nici un disconfort doar sunt umed uneori asa o picatura sa zicem cantitativ cu toate ca am facuit sex in urma cu doua saptamani si doar acuma a aparut am luat tagremin ce ma mai sfatuiti?
Posibil sa fie vorba despre o uretrita cu trichomonas.
Ar fi bine sa fiti examinati si dvs si partenera de catre un dermatolog.
Ar fi bine sa fiti examinati si dvs si partenera de catre un dermatolog.
Problema e urmatoarea: Desi fac 1-2 dusuri pe zi, de vreo saptamana incoace apare smegma sub preput. Desi mai pateam sa nu am acces la apa calda si sa nu pot face dus, branza asta aparea abia dupa 24-36 de ore. Azi-dimineata am facut dus, iar dupa 3 ore deja aparuse. Nu are miros, dar imi provoaca o usoara mancarime. In plus, mi-a aparut si o mica rana pe "ata" care ma ustura putin la decalotare.
Analizele sifilis, HIV, hepatita B, C sunt la zi si sunt ok, insa mentionez ca am facut sex anal neprotejat in urma cu vreo 2 saptamani. E posibil sa fi luat ceva?
Mai precizez ca de vreo saptamana am un gust permanent amar in gura si mi-au aparut cateva cosuri pe scalp (fenomene care nu mi s-au mai intamplat si care altauri de smegma au aparut toate deodata). Dl doctor, imi puteti da un sfat?
Analizele sifilis, HIV, hepatita B, C sunt la zi si sunt ok, insa mentionez ca am facut sex anal neprotejat in urma cu vreo 2 saptamani. E posibil sa fi luat ceva?
Mai precizez ca de vreo saptamana am un gust permanent amar in gura si mi-au aparut cateva cosuri pe scalp (fenomene care nu mi s-au mai intamplat si care altauri de smegma au aparut toate deodata). Dl doctor, imi puteti da un sfat?
Domnule doctor am o problema grava cred... am intretinut relatii sexuale cu o prietena in urma cu 4 zile iar astazi am avut o usturime in timp ce urinam iar dupa ce am urinat la vreo ora am observat ca din penis curge o substanta albicioasa. Poate fi o infectie urinara sau ceva mai grav...?
Astazi am luat 6 capsule sinerdol doza unica recomandata de catre un medic.Sper sa fie bine tin sa precizez ca pipi meu a devenit aproape rosu...De la pastile oare? Va multumesc
Pentru cristi_21:
Ar trebui analizata acea secretie, eventual facuta o antibiograma.
Ar trebui analizata acea secretie, eventual facuta o antibiograma.
Pentru ayan1984:
Daca doctorul v-a recomandat Sinerdol, inseamna ca nu este dermatolog !
Culoarea rosie este de la sinerdol.
Mergeti la un dermatolog cat mai repede pentru a va da un tratament corespunzator DUPA ce analizeaza secretia uretrala !!!
Daca doctorul v-a recomandat Sinerdol, inseamna ca nu este dermatolog !
Culoarea rosie este de la sinerdol.
Mergeti la un dermatolog cat mai repede pentru a va da un tratament corespunzator DUPA ce analizeaza secretia uretrala !!!
domnule doctor dimineata o secretie putina verde spre galbui inn penis o picatura doua maxim doar dimineata am luat si niste antibiotice si am usturimi la urinare ce poate fi vorba nu am pete sau alte simptome se poate sa fiu racit? si culoarea sa fie de la antibiotice cam de 5 zile am aceste simtome
Buna ziua domnule doctor,
Tratamentul cu CEFORT 1g injectabil vindeca si infectia cu Chlamydia? Am facut un asemenea tratament pt o infectie cu klebsiella.
Tratamentul cu CEFORT 1g injectabil vindeca si infectia cu Chlamydia? Am facut un asemenea tratament pt o infectie cu klebsiella.
Nu, Cefortul nu este activ pe Chlamidia.
Pentru tratamentul Chlamidiei se utilizeaza azitromicina, tetraciclinele, ofloxacina, claritromicina.
Pentru tratamentul Chlamidiei se utilizeaza azitromicina, tetraciclinele, ofloxacina, claritromicina.
Multumesc pentru raspuns. In cazul in care infectia cu Chlamidia a trecut neobservata o periada mai lunga de timp (3-4 ani) tratamentul cu azitromicina in doza unica de un gram mai e suficient sau trebuie aplicata o schema mai complexa ca durata si chimie?...
Buna ziua...Am 16 ani si am mai multe probleme..cand eram mik nu le bagam in seama nu ma deranjau da acum ca este deja timpul sa incep viata sexuala incep sa ma jeneze am urmatoarele probleme :
1.Am ca un fel de a 2 a gaura in penis dedesuptul primei gauri
2.Am niste bubite(cosuri) destul de mici dar dese pe pielita ce se intind de la baza pana aproape de cap
3.Mi se pare ca penisu e prea mic pentru varsta mea
4.Am ejaculare precoce
Va rog frumos sa raspundeti ! Precizez ca problema a 2 a o am de foarte de mult nu stiu dak o am dintodeaua ca stiu ca o am de la o varsta foarte mica!
1.Am ca un fel de a 2 a gaura in penis dedesuptul primei gauri
2.Am niste bubite(cosuri) destul de mici dar dese pe pielita ce se intind de la baza pana aproape de cap
3.Mi se pare ca penisu e prea mic pentru varsta mea
4.Am ejaculare precoce
Va rog frumos sa raspundeti ! Precizez ca problema a 2 a o am de foarte de mult nu stiu dak o am dintodeaua ca stiu ca o am de la o varsta foarte mica!
Pentru mike7:
Numai medicul curant apreciaza schema de tratament!
Numai medicul curant apreciaza schema de tratament!
Pentru D3nnny:
Vorbeste cu parintii sa te duca la un consult urologic pentru a-ti lamuri toate problemele!
Vorbeste cu parintii sa te duca la un consult urologic pentru a-ti lamuri toate problemele!
imi este cam jena nu ati putea sa imi definiti ceva mai concret va rog ?
buna dimineata domnule doctor! de aprox 6zile a inceput sa ma usture cand urinez si am observat ca as avea ceva de genul polutiei, insa nu mi se pateaza chilotul! am fost la medicul de familie, mi-a zis ca am cistita si sa iau sumamed 1cp 3zile! am terminat tratamentul dar polutia inca mai este si un pic ma mai ustura! a fost bun tratamentul sau e ceva mai complex?va multumesc
Medicul de familie a gresit grav ! A dat un tratament fara sa examineze secretia uretrala !
Mergeti cat mai repede la un dermatolog, pentru ca este foarte probabil sa aveti o boala cu transmitere sexuala!
Mergeti cat mai repede la un dermatolog, pentru ca este foarte probabil sa aveti o boala cu transmitere sexuala!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Problema la penis
- 2mi-au crescut fire de par pe penis, de-a lungul penisului de la baza pana in varf
- 14Capul penisului rosu
- 6Sunt nemultumit - marimea penisului
- 27Am probleme cu penisul! Va rog - sfaturile unor doctori!
- 8Urgent ! de cateva zile mia aparut ceva in jurul penisului
- 3Penis foarte tare
- 17De la un timp, penisul sta intr-o parte
- 5penisul meu:(
- 3(condilomatoza genitala) negi sau ciupercute pe penis
- 0Dureri ale penisului la atingere
- 6bila alba pe ata penisului aproape de varful penisului
- 5Penis 11-12 cm in erectie...
- 4Penis cu probleme si putin straniu
- 7Scurgeri din penis
- 4Iritatie sau Infectie
- 1O problema ciudata...