se pot lua boli prin saliva cainelui pe penis?
Buna mi-e cam jena sa va spun dar am o problema prietenul meu...mi'a spus ca ia dat cainelui sa ii linga capul penisului...si vreau sa va intreb se poate lua vreo boala (sau bts) prin saliva cainelui pe capul penisului.? (cainele este a lui dar nu este vaccinat) va rog frumos...nu ma intrebati de ce a facut sau cum, ca nici eu nu prea stiu vreau sa stiu daca se pot lua boli prin saliva cainelui pe penis
6 comentarii
Prin saliva, ciinii pot transmite anumite boli.Eu cred ca ar tb. sa iei in considerare sfatul Jaquelinne-i.
0
19-11-2010, ora 07:22
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Andreea111,
Din păcate, prietenul dvs., ocazional sau nu, conştient sau nu, are instincte cel puţin parţial zoofilice.
Zoofilia este o parafilie, adică o tulburare mentalo-psihică - o perversiune sexuală!
_
Ar fi indicat să îl întrebaţi pe prietenul dvs., de ce i-a dat câinelui să îi lingă capul penisului (din curiozitate, pentru a obţine plăcere, din cauza unui impuls irezistibil etc.), pentru a vedea dacă a făcut-o din pur teribilism sau din cauza unei tulburări de comportament.
Dacă a făcut-o pentru a-şi produce plăcere, cred că ar trebui să îi recomandaţi să consulte un psiholog, pentru a face psihoterapie orientată către conştientizarea problemei (în unele cazuri, când psihoterapia nu are succes, se apelează la medicaţie psihiatrică).
_
Se pot transmite boli prin saliva câinelui!
Toate cele bune!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu respect,
Nick
Din păcate, prietenul dvs., ocazional sau nu, conştient sau nu, are instincte cel puţin parţial zoofilice.
Zoofilia este o parafilie, adică o tulburare mentalo-psihică - o perversiune sexuală!
_
Ar fi indicat să îl întrebaţi pe prietenul dvs., de ce i-a dat câinelui să îi lingă capul penisului (din curiozitate, pentru a obţine plăcere, din cauza unui impuls irezistibil etc.), pentru a vedea dacă a făcut-o din pur teribilism sau din cauza unei tulburări de comportament.
Dacă a făcut-o pentru a-şi produce plăcere, cred că ar trebui să îi recomandaţi să consulte un psiholog, pentru a face psihoterapie orientată către conştientizarea problemei (în unele cazuri, când psihoterapia nu are succes, se apelează la medicaţie psihiatrică).
_
Se pot transmite boli prin saliva câinelui!
Toate cele bune!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu respect,
Nick
Buna, multumesc pentru raspuns l-am intrebat astazi si mi-a raspuns cam jenat ca... de curiozitate sa vada daca e ca un oral...:) si a spus ca nu o sa mai faca niciodata.(aproape plangea) dar ? ce boli se pot transmite prin saliva lui ? bts ? ceva grave...? sa se duca la un medic sau ?:| multumesc
0
17-01-2011, ora 02:44
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
Perfect, atunci înseamnă că prietenul dv. nu suferă de o tulburare de comportament, ci pur şi simplu a făcut tot ce a făcut din curiozitate, aşa cum v-a spus chiar dânsul şi aşa cum am şi anticipat.
Mă bucur că NU o să mai facă niciodată aşa ceva! :) (cel puţin aşa v-a spus dv.; sper că se va ţine de cuvânt!).
În altă ordine de idei, trebuie să ştiţi că saliva câinelui conţine o substanţă numită litozim - un antiseptic natural care, în principal, favorizează cicatrizarea mai rapidă a unor eventuale răni, distrugând anumite bacterii, şi totuşi, chiar şi având o astfel de proprietate benefică pentru om, din păcate, ea - saliva - conţine şi agenţi patogeni care pot produce infecţii grave persoanelor care au un sistem imunitar slăbit.
_
Nici nu ştiu ce să vă recomand.
Spuneţi-i prietenului dv. să consulte medicul de familie pentru a beneficia de un consult (ar fi indicat să informeze medicul cu privire la ce a făcut, pentru a primi ajutor, dacă va fi nevoie, bineînţeles, după cum va considera de cuviinţă medicul respectiv, în funcţie de examinarea făcută şi de ce evidenţiază sau nu ea).
_
Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
Post scriptum - Îmi cer iertare pentru răspunsul întârziat. Am avut probleme cu Windows-ul, fapt pentru care am pierdut, la un moment dat, câteva zeci de link-uri care-mi asigurau accesul la a răspunde în cadrul unor topicuri Romedic, printre care şi topicul deschis de către dv. Astăzi am reuşit să obţinut acele link-uri! :) Mulţumesc pentru înţelegere.
Perfect, atunci înseamnă că prietenul dv. nu suferă de o tulburare de comportament, ci pur şi simplu a făcut tot ce a făcut din curiozitate, aşa cum v-a spus chiar dânsul şi aşa cum am şi anticipat.
Mă bucur că NU o să mai facă niciodată aşa ceva! :) (cel puţin aşa v-a spus dv.; sper că se va ţine de cuvânt!).
În altă ordine de idei, trebuie să ştiţi că saliva câinelui conţine o substanţă numită litozim - un antiseptic natural care, în principal, favorizează cicatrizarea mai rapidă a unor eventuale răni, distrugând anumite bacterii, şi totuşi, chiar şi având o astfel de proprietate benefică pentru om, din păcate, ea - saliva - conţine şi agenţi patogeni care pot produce infecţii grave persoanelor care au un sistem imunitar slăbit.
_
Nici nu ştiu ce să vă recomand.
Spuneţi-i prietenului dv. să consulte medicul de familie pentru a beneficia de un consult (ar fi indicat să informeze medicul cu privire la ce a făcut, pentru a primi ajutor, dacă va fi nevoie, bineînţeles, după cum va considera de cuviinţă medicul respectiv, în funcţie de examinarea făcută şi de ce evidenţiază sau nu ea).
_
Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
Post scriptum - Îmi cer iertare pentru răspunsul întârziat. Am avut probleme cu Windows-ul, fapt pentru care am pierdut, la un moment dat, câteva zeci de link-uri care-mi asigurau accesul la a răspunde în cadrul unor topicuri Romedic, printre care şi topicul deschis de către dv. Astăzi am reuşit să obţinut acele link-uri! :) Mulţumesc pentru înţelegere.
Andreea prietenul tau este un bolnav psihic, daca a facut astfel de fapte, cu alte cuvinte in termeni medicali este un zoofil.Sfatul meu este sa renunti definitiv la el, si sa faci o sesizare catre politie si catre un spital de psihiatrie, pentru ca astfel de persoane sunt vredinice de inchisoare si sa stea la balamuc!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36Condiloma acuminatum
- 5e posibil ca o persoana infectata acum 15 ani de sifilis sa nu aiba niciun simptom?
- 21BTS prin sex oral? Foarte important!
- 4eu si prietena mea ne-am tratat pt o infectie BTS... teste sange?
- 3este bts sau nu este bts?
- 7E o boala cu transmitere sexuala?
- 9Ciuperca sau boala cu transmitere sexuala?
- 4Nelamurire la acest capitol
- 55Analize sifilis
- 14va rog ajutor - HIV?
- 22Astept raspunsul la testul hiv. Sunt terminata psihic!
- 6oare sunt bolnav de sifilis.. am mai fost acum 10 ani
- 3BTS (HPV) la virgini?
- 7Infectie transmisibila sexual
- 0boli cu transmitere sexuala
- 7BTS - Ajutor !
- 4Teama mare! Help!
- 3test bts
- 1O experienta nefasta. As dori sa stiu ce analize ar trebui sa fac
- 2Frică de boli cu transmitere sexuală
Mai multe informații despre: Bolile cu transmitere sexuala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: