Teama mare! Help!
Am fost la un salon de masaj erotic si tipa de acolo si-a frecat clitorisul cateva secunde de penisul meu :( exista riscul sa contactez vreo boala (n-am avut prezervativ)? ea zicea sa stau linistit ca a fost doar 'masaj cu corpul' si ca isi face analizele la 3 luni. Nu am facut sex doar si-a frecat clitorisul de penisul meu. Va rog sa-mi raspundeti sunt disperat..
4 comentarii
Da exista riscul, dute si fati analize, nu te baza pe ce a zis ea, si alta data sa te inveti minte sa te protejezi.
Secretie uretrala, in principiu. Hiv-ul si Hepatita se regasesc in cantitati mici in secretiile ' sexuale' :) asa ca, nu cred ca e cazul. La virusuri trebuie sa insisti mai mult pentru a le contacta. De la salon cel mai des iei bacterii si paraziti. Daca domnisoara maseuza e mai 'insistenta', te poti pricopsi si cu virusuri. Serios, tipule, chiar ai crezut-o pe aia ca e sanatoasa tun? Cred ca colcaie HPV-ul in ea ca viermii intr-un cadavru. Gandeste-te si tu un pic: toti oamenii sunt purtatori de microbi, oameni care au meserii mai putin solicitante decat domnisoarele maseuze :). Gandeste-te cati tipi trec pe la salon zilnic si-si lasa secretiile pe asternuturi si pe clitorisul aleia :) Ce mi-e un WC public, ce mi-e un masaj erotic. Cam asta e nivelul de comparatie. Bacteriile, virusurile si parazitii nu dispar printr-un simplu dus cu apa si sapun. Nu mai trai cu impresia ca daca o femeie are chiloti tanga din dantela fina si e epilata in stil brazilian e si curata. Parazitii si microbii nu se vad cu ochiul liber dar se pot contacta cat ai zice...clitoris :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6analize - ajuta ?
- 5e posibil ca o persoana infectata acum 15 ani de sifilis sa nu aiba niciun simptom?
- 13Boli cu transmitere sexuala
- 6Test Papanicolau - bolile cu transmitere sexuala
- 5Tratament cu pastile homeopatice - boli cu transmitere sexuala
- 96o fi sifilis?
- 10Ce analize? Unde? Va rog raspundeti!
- 3este bts sau nu este bts?
- 29papusa gonflabila
- 4am nevoie de tratament preventiv pt bts (foarte serios)
- 6se pot lua boli prin saliva cainelui pe penis?
- 6sculament... problema este ca ieri am vazut simptomele si azi am facut-o cu prietena mea
- 7Infectie transmisibila sexual
- 10boala venerica
- 5la oarecare laborator mi-ar iesi la analize si eventualele boli de la contact sexual?
- 2Boli cu transmitere sexuala cu miros
- 1Fobie legata de BTS-uri. Mi-e frica sa mai fac sex. Cat de raspandite sunt BTS-urile?
- 23Ce bts se iau cu prezervativ ?
- 1O experienta nefasta. As dori sa stiu ce analize ar trebui sa fac
Mai multe informații despre: Bolile cu transmitere sexuala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: