boli cu transmitere sexuala

as vrea sa imi puteti spune daca am o carnotaie pe vagin ce as putea avea si o secretie urat mirositoare alba
5 comentarii

Mergi de urgenta la ginecolog, numai asa se va putea sti ce este acolo, pe forum nu se poate si vedea.

Ce-i aia carnotaie?N-am auzit cuvantul asta in viata mea.

cred ca vrea sa spuna...o carne crescuta !!!????

bestyutza79, cum, n-ai auzit de carnotaie?!?! E posibil???? Nu ma asteptam la asa ceva din partea ta ! :)))
Acu' serios, Andreea, mergi si fa PAP, analiza secretiei +antibiograma. Iar daca ceea ce spui, simti la palpare, vezi sa nu fie colul si sa te ranesti. Daca e in profunzime, ca n-am inteles localizarea, dupa acel "pe vagin". Si mai ales nu te tratata babeste in ideea ca ba e candidoza, ba ca e ceva ce trece cu ceaiuri.
Numai bine fetelor!
Acu' serios, Andreea, mergi si fa PAP, analiza secretiei +antibiograma. Iar daca ceea ce spui, simti la palpare, vezi sa nu fie colul si sa te ranesti. Daca e in profunzime, ca n-am inteles localizarea, dupa acel "pe vagin". Si mai ales nu te tratata babeste in ideea ca ba e candidoza, ba ca e ceva ce trece cu ceaiuri.
Numai bine fetelor!

pentru toti cei ce vor vrea sa mearga la doctorul vitan, la urologie-Balcescu, Pitesti, le-as recomanda din suflet sa nu o faca. este un doctor lipsit de etica si.cel putin in cazul meu, mi a lasat impresia ca habar n are ce face. am fost tratat mizerabil!!! legat de diagnostic n a stiut ce sa mi explice ce as putea avea, insa a stiut cu certitudine ce reteta sa-mi dea. Evitati, evitati, evitati!!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22sexul implica riscuri! Un sfat: nu mai faceti fara prezervativ!
- 36Condiloma acuminatum
- 6Detalii despre BTS legat de modul de transmitere
- 6analize - ajuta ?
- 13Boli cu transmitere sexuala
- 5Tratament cu pastile homeopatice - boli cu transmitere sexuala
- 21BTS prin sex oral? Foarte important!
- 3Care este riscul de a fi infectat?
- 10Ce analize? Unde? Va rog raspundeti!
- 6am o BTS si nu stiu ce este, nu am gasit tratament.
- 3solicitare raspuns urgent ! sarcina sau o bts ?
- 6sculament... problema este ca ieri am vazut simptomele si azi am facut-o cu prietena mea
- 7Infectie transmisibila sexual
- 1boala cu transmitere sexuala
- 3Boli cu transmitere sexuala!
- 1Fobie legata de BTS-uri. Mi-e frica sa mai fac sex. Cat de raspandite sunt BTS-urile?
- 9Posibil BTS, oare sa fie HIV?
- 3Curiozitate cu privire la transmiterea bolilor sexuale
Mai multe informații despre: Bolile cu transmitere sexuala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: