boli cu transmitere sexuala
as vrea sa imi puteti spune daca am o carnotaie pe vagin ce as putea avea si o secretie urat mirositoare alba
5 comentarii
Mergi de urgenta la ginecolog, numai asa se va putea sti ce este acolo, pe forum nu se poate si vedea.
Ce-i aia carnotaie?N-am auzit cuvantul asta in viata mea.
cred ca vrea sa spuna...o carne crescuta !!!????
bestyutza79, cum, n-ai auzit de carnotaie?!?! E posibil???? Nu ma asteptam la asa ceva din partea ta ! :)))
Acu' serios, Andreea, mergi si fa PAP, analiza secretiei +antibiograma. Iar daca ceea ce spui, simti la palpare, vezi sa nu fie colul si sa te ranesti. Daca e in profunzime, ca n-am inteles localizarea, dupa acel "pe vagin". Si mai ales nu te tratata babeste in ideea ca ba e candidoza, ba ca e ceva ce trece cu ceaiuri.
Numai bine fetelor!
Acu' serios, Andreea, mergi si fa PAP, analiza secretiei +antibiograma. Iar daca ceea ce spui, simti la palpare, vezi sa nu fie colul si sa te ranesti. Daca e in profunzime, ca n-am inteles localizarea, dupa acel "pe vagin". Si mai ales nu te tratata babeste in ideea ca ba e candidoza, ba ca e ceva ce trece cu ceaiuri.
Numai bine fetelor!
pentru toti cei ce vor vrea sa mearga la doctorul vitan, la urologie-Balcescu, Pitesti, le-as recomanda din suflet sa nu o faca. este un doctor lipsit de etica si.cel putin in cazul meu, mi a lasat impresia ca habar n are ce face. am fost tratat mizerabil!!! legat de diagnostic n a stiut ce sa mi explice ce as putea avea, insa a stiut cu certitudine ce reteta sa-mi dea. Evitati, evitati, evitati!!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Condioma acuminatum se transmite?
- 8Pot avea si femeile "papule perlate"?
- 6Test Papanicolau - bolile cu transmitere sexuala
- 5Tratament cu pastile homeopatice - boli cu transmitere sexuala
- 6prezervativ rupt - e posibil sa fi luat HIV?
- 7transmiterea bolilor sexuale!
- 6sifilis dupa un an si ceva... sfaturi
- 14va rog ajutor - HIV?
- 6oare sunt bolnav de sifilis.. am mai fost acum 10 ani
- 8Infectia cu tricomonas (tricomonaza)
- 7BTS - Ajutor !
- 3contact sexual neprotejat cu o alta fata decat prietena mea
- 1urgent !cistita, scurgere ciudata galbena cu tenta spre verde care miroase groaznic
- 4Teama mare! Help!
- 3Boli cu transmitere sexuala!
- 2Boli genitale
- 9Posibil BTS, oare sa fie HIV?
- 2Frică de boli cu transmitere sexuală
Mai multe informații despre: Bolile cu transmitere sexuala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: