boli cu transmitere sexuala

03-07-2012
crivat andreea
Nu este medic/terapeut
crivat andreea
as vrea sa imi puteti spune daca am o carnotaie pe vagin ce as putea avea si o secretie urat mirositoare alba
5 comentarii
0
03-07-2012, ora 20:54
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Mergi de urgenta la ginecolog, numai asa se va putea sti ce este acolo, pe forum nu se poate si vedea.
0
03-07-2012, ora 21:01
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Ce-i aia carnotaie?N-am auzit cuvantul asta in viata mea.
0
03-07-2012, ora 22:47
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
cred ca vrea sa spuna...o carne crescuta !!!????
0
04-07-2012, ora 00:32
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
bestyutza79, cum, n-ai auzit de carnotaie?!?! E posibil???? Nu ma asteptam la asa ceva din partea ta ! :)))

Acu' serios, Andreea, mergi si fa PAP, analiza secretiei +antibiograma. Iar daca ceea ce spui, simti la palpare, vezi sa nu fie colul si sa te ranesti. Daca e in profunzime, ca n-am inteles localizarea, dupa acel "pe vagin". Si mai ales nu te tratata babeste in ideea ca ba e candidoza, ba ca e ceva ce trece cu ceaiuri.

Numai bine fetelor!
0
04-07-2012, ora 09:30
scumpicioasa
Nu este medic/terapeut
scumpicioasa
pentru toti cei ce vor vrea sa mearga la doctorul vitan, la urologie-Balcescu, Pitesti, le-as recomanda din suflet sa nu o faca. este un doctor lipsit de etica si.cel putin in cazul meu, mi a lasat impresia ca habar n are ce face. am fost tratat mizerabil!!! legat de diagnostic n a stiut ce sa mi explice ce as putea avea, insa a stiut cu certitudine ce reteta sa-mi dea. Evitati, evitati, evitati!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bolile cu transmitere sexuală la vârstnici - o povară pentru sistemele de sănătate
  • Un sondaj dezvăluie multe idei eronate privind bolile cu transmitere sexuală
  •