Se poate sa fiu insarcinata?

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu o problema. Pe 21 Mai mi-a venit menstruatia, dar acum in luna iunie nu mi-a mai venit. De obicei nu se intampla sa-mi intarzie decat o zi sau doua. Am facut 2 teste de sarcina in zile diferite si ambele au iesit negative. De la contactul sexual neprotejat si pana am facut testele de sarcina au trecut 3 saptamani. Este posibil sa fiu totusi insarcinata? Sau e posibil sa fie o infectie? Mentionez ca am ceva dureri de burta cu mici intepaturi si urinez mai frecvent decat inainte iar in ultima perioada am fost foarte stresata. In rest nu am alte simptome. Multumesc!
1 comentarii

In principiu cam la 3 saptamani de la contactul sexual ar trebui deja sa fie prezent hormonul HCG care se secreta atunci cand o sarcina este prezenta, astfel incat daca ambele teste au fost negative cel mai probabil nu e cazul de o sarcina.
Este posibil ca din cauza stresului sa iti mai intarzie menstruatia. Poti sa mai faci un test la o saptamana de cand ti-a intarziat menstruatia 28-29 iunie, iar daca si acesta este negativ atunci in mod sigur nu esti insarcinata.
Este posibil ca din cauza stresului sa iti mai intarzie menstruatia. Poti sa mai faci un test la o saptamana de cand ti-a intarziat menstruatia 28-29 iunie, iar daca si acesta este negativ atunci in mod sigur nu esti insarcinata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 3Sarcina?
- 5oare sunt insarcinata?
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?
- 9Pot sa iau contraceptive si maine?
- 3la cat timp de la conceptie se vede sarcina la o ecografie intravaginala?
- 26Am facut-o fara prezervativ.. sunt nedumerita
- 3este posibila o sarcina?
- 2E posibil sa fiu insarcinata desi am facut trei teste de sarcina?
- 8Prezervatul s-a rupt (pt prima data)
- 4E posibil sa fi ramas insarcinata? Sau pilula inca isi face efectul?
- 4Sarcina sau nu?
- 2dereglare hormonala sau sarcina?
- 1Posibila sarcina?
- 3Posibila sarcina dupa petting?
- 1sunt insarcinata?...pentru ca am deja doi copii
- 0insarcinata sau nu?
- 1am facut sex neprotejat nu sa terminat in mine e pisibil sa raman gravida??
- 3Ajutor s-a rupt prezervativul si nu am luat pastila !!!!
- 1Menstruatie neregulata
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: