e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?
salt aum cateva zile mam "jucat" cu prietena mea care e virgina am introdus f putin penisul in vagin.si sunt speriat k e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte.ea era la cateva zile dupa menstruatia.va rog sa imi spuneti si mie ce sanse sunt sa ramana gravida???? ea este inca virgina !.va rog frumos suntem f speriati
10 comentarii
Sansele sa fi ramas insarcinata tind spre 0. Totusi, exista. Daca viitoare, daca tot v-ati inceput viata sexuala, faceti-o cu cap. Protejati-va!!
dar mai concret ce shanse sunt? am citit in alte cazuri ca sunt sanse de la lichidu de dinainte sa ramana dar vreau sa stiu mai sugur deorece sunt f speriat.
si azi la 4 zile dupa zice k are o secretie vaginala d culoare alba( k un sanpon)
va rog frumos imi raspundeti si mie??? devin mai speriat pe zi ce trece.multzumesc anticipat.
salut e doar in mintea ta ca de vreo 2 zile mananca mai mult
pentru ca esti la inceput si esti f speriat
lichidul acela de culoare alba este secretat datorita ruperii himenului cel mai probabil numai este virgina accea secretie este semnul unei dereglari hormonale sa nu te sperii aqm... itzi recomand un consult la medicul de specialitate si ii va recomanda niste medicamente
si ce shanse sunt sa fi ramas insarcinata????.si himenu nu cred k sa rupt pt k a intrat f putin pt putin timp fara durere fara sange fara nimik. astept raspuns multzumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14nu a ejculat in mine.pot ramane insarcinata?
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 2Pot fi insarcinata?
- 4care sunt sansele sa raman gravida?
- 7poate ramane insarcinata?
- 3sunt insarcinata?
- 5Poate fi vorba de o sarcina?
- 3Se poate sa ramai insarcinata asa?
- 1e posibil sa fiu insarcinata? Fac tratament cu urogestan 100 si tavanic
- 5Raspuns urgent va rog: am uitat sa iau o pastila
- 2Sunt insarcinata?
- 4o posibila sarcina?
- 2Sarcina sau dereglare hormonala
- 4Ajutor! Sunt insarcinata?
- 2E inca virgina?
- 0E urgent va rog!!!!! Plâng in continuu ca nu stiu daca e posibil o sarcina!!!
- 0Anticonceptionale cerazette
- 2Am rămas însărcinată??
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
- 0Este posibil sa fiu iar însărcinată?!?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: