e posibil sa fie insarcinata?

am o prietena si ne-am inceput viata sexuala. am avut o singura data contact sexual neprotejat acum 3 saptamani si ieri mi-a spus ca are stari de greata si ameteli. e posibil sa fi ramas insarcinata sau sunt din alta cauza? mentionez ca nu am ejaculat in ea, dar am incercat sa prelungesc actul sexual, si cand eram pe punctul sa ejaculez ma opream, si incepeam iar dupa un minut. va rog sa ma ajutati. multumesc anticipat
2 comentarii

Pentru a scapa de aceasta incertitudine mai bine cumparati un test de sarcina.este posibil sa fi ramas daca ai ejaculat, nu neaaparat in ea, iar actul sexual a inceput asa repede.aveti mai multa grija data viitoare.sa auzim de bine (speram sa fie o alarma falsa).

in legatura cu problema de mai sus. i-am facut un test de sarcina, easy check, si a iesit negativ. ea tot nu se simte bine, are greturi, ameteli si a si vomat. este posibil sa nu fi indicat bine testul? sau nu apare daca este insarcinata numai dupa mai mult de 3 saptamani? sau sa fie din alta cauza starile astea? va rog sa ma ajutati. multumesc anticipat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prezervativul s-a rupt... oare sunt insarcinata?
- 3cat de mare e riscul de a fi insarcinata?
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 8Sarcina?
- 3poate fi eroare la testul de sarcina?
- 3insarcinata? :((:((
- 8pot ramane gravida?
- 3Sarcina sau dereglare hormonala?
- 4sarcina sau dereglare hormonala?
- 3Motive de ingrijorare?
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 0Iubita mea e insarcinata?
- 4Este posibil sa fiu insarcinata?
- 4Sunt virgina, pot ramane insarcinata?
- 3Sex neprotejat
- 3După test
- 0Sarcina? Menstruatie peste sarcina?
- 0Sarcina la 8 luni după cezariana.
- 4Risc de sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: