Lueta alungit si deviatie de sept
Buna ziua,
Intampin 2 probleme, respectiv din cauza unei deviatii de sept, lipsa respiratiei pe nas a antrenat respiratia pe gura si, insotita de o raceala puternica, a generat o alungire a luetului. Am urmat un tratament cu: Doxiciclina 100mg. 1 la 12 ore, alerid 1 comprimat seara; tantum verde past. de supt; regim alimentar ( nu rece sau fierbinte), dar degeaba. Am incercat si cu picaturi (pinosol), olynth, etc pt usurarea respiratiei, Flamexin, comprimate de supt, ce sa zic, tot ce se poate, dar nici un efect. Am in continuu o senzatie de sufocare, generata si de lipsa respiratiei si de acest luet alungit, care il tot "inghit", mai ales cand sunt concentrat pe ceva anume, astfel ca se si inflameaza. Daca as putea obtine un raspuns, in sensul unei medicatii adecvate care, macar sa reduca luetul ( nu mai zic de deviatie de sept pt ca niciodata nu am respirat normal, iar operatia totala ma sperie deoarece sunt si hipertensiv ). Zilele trecute am fost la o clinica privata din Buc., iar in urma unei fibroscopii mi-a fost pus diagnosticul de mai sus, luand in calcul dr respectiv doar operatia cu anestezie totala si internare 3-4 zile. Va rog frumos pt un raspuns mai pozitiv (sper eu).
Multumesc frumos.
Intampin 2 probleme, respectiv din cauza unei deviatii de sept, lipsa respiratiei pe nas a antrenat respiratia pe gura si, insotita de o raceala puternica, a generat o alungire a luetului. Am urmat un tratament cu: Doxiciclina 100mg. 1 la 12 ore, alerid 1 comprimat seara; tantum verde past. de supt; regim alimentar ( nu rece sau fierbinte), dar degeaba. Am incercat si cu picaturi (pinosol), olynth, etc pt usurarea respiratiei, Flamexin, comprimate de supt, ce sa zic, tot ce se poate, dar nici un efect. Am in continuu o senzatie de sufocare, generata si de lipsa respiratiei si de acest luet alungit, care il tot "inghit", mai ales cand sunt concentrat pe ceva anume, astfel ca se si inflameaza. Daca as putea obtine un raspuns, in sensul unei medicatii adecvate care, macar sa reduca luetul ( nu mai zic de deviatie de sept pt ca niciodata nu am respirat normal, iar operatia totala ma sperie deoarece sunt si hipertensiv ). Zilele trecute am fost la o clinica privata din Buc., iar in urma unei fibroscopii mi-a fost pus diagnosticul de mai sus, luand in calcul dr respectiv doar operatia cu anestezie totala si internare 3-4 zile. Va rog frumos pt un raspuns mai pozitiv (sper eu).
Multumesc frumos.
4 comentarii
DA.
este nevoie de o interventie chirurgicala cu anestezie totala! si treptata lucrurile o sa se rezolve!
este nevoie de o interventie chirurgicala cu anestezie totala! si treptata lucrurile o sa se rezolve!
Buna ziua...In cazul in care ma puteti ajuta si pe mine...caci din discutiile de pe forum nu pot intelege mare lucru...si sunt putin nelamurita...cunosc pe cineva care are nevoie de operatie pt deviatie de sept si m-ar interesa sa aflu care este costul, cat dureaza aceasta operatie, adica daca este nevoie ca pacientul sa stea internat in spital o anumita perioada de timp si daca imi poate recomanda cineva un doctor bun ori in orasul bacau ori in iasi.multumesc
la iasi in clinica ORL la spit SF,. Spiridon, la spit CFR sau la spit de Recuperare.. se fac aceste interventii. cu anesteyie totala. Costul fiind acoperit de biletul de trimitere ) restul tine de pacient )
DA este nevoie de 5-7 zile de internare
DA este nevoie de 5-7 zile de internare
multumesc frumos pentru raspunsul dumneavoastra!o seara buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 29deviatia de sept
- 3diane 35, operatie de deviatie de sept
- 3Omuletul meu (v. palatin) este lung
- 17colargol..alergie e posibil?
- 3la ce spital sa ma operez?
- 6Am deviatie de sept si rinita hipertrofica...operatie sau nu?
- 6radiofrecventa pt micsorarea cicatricilor din nas
- 108mancarime in gat si urechi
- 3deviatie de sept
- 10Obstructie nazala noaptea
- 3Sa fac operatie pentru deviatie de sept?
- 16jena la inghitit - in spatele omusorului
- 7Mucoasa nazala uscata
- 3Probleme respiratorii si insuficienta cardiaca
- 2operatie deviatie de sept, rinita cronica hipertrofica si sinuzita
- 0Deviatie de sept. Va rog sa imi deie si mie cineva un sfat :|
- 3respir mai mult pe gura, am deviatie de sept?
- 2Apnee in somn - deviatie de sept
- 1Deviatie de sept si cornete nazale marite
- 4Rinita cronica, sinuzita si deviatie de sept.
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal lueta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: