scurgeri vaginale
Inainte de menstruatie, am niste scurgeri asa transparente si cleiose, parca e o pielita foarte subtire.Dar de cateva zile am mancarimi nici la interiorul nici la experiorul vaginului, pe margini si am si o scurgere branzoasa, alba.Ce poate fi?Acum ma spal cu ceai de musetel.O zi buna!
4 comentarii
am avut si eu o durere groaznica de ovar cel drept asa de tate ma durut ca am avut si piciorul amortit si nu am mai putut umbla mi sa intamplat de 2 ori mi am prpus sa merg la medic dar cum am scapat de durere nu am mai mers ce poate sa fie?daca se poate sa mi raspunda cineva multumesc
buna ziua..am si eu o problemuta...sotia mea are niste scurgeri albicioase in fiecare zi de cand a nascut...nu miros..ce ar putea lua??multumesc astept un raspuns.o zi buna
buna,
Si eu am avut genul asta de scurgere cu aceleasi simptome si am tratat-o cu ceai de galbenele(irigatii si spalari locale) si cu crema de galbenele aplicata extern si intern.Acum sunt ok.Am citit ca este bine ca periodic sa aplici crema de galbenele pentru prevenirea infectiilor.Mi-a trecut chiar repede, nu ma asteptam.
Bafta!
Si eu am avut genul asta de scurgere cu aceleasi simptome si am tratat-o cu ceai de galbenele(irigatii si spalari locale) si cu crema de galbenele aplicata extern si intern.Acum sunt ok.Am citit ca este bine ca periodic sa aplici crema de galbenele pentru prevenirea infectiilor.Mi-a trecut chiar repede, nu ma asteptam.
Bafta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
- 5scurgere albicioasa si mancarimi
- 4este o problema sau nu?
- 5scurgere vaginala cam de 2 ani
- 4nelamurire: anticonceptionale si scurgeri
- 3scurgere vaginala alb-branzoasa
- 3scurgere ca o spalatura de mate
- 5scurgeri vaginale de vreo doua saptamani, dar diferite de ciclu..
- 4vreau un bebe
- 4zona vaginala... scurgeri si miros neplacut
- 4am nevoie de un raspuns!!
- 1scurgeri vaginale
- 7Scurgeri, mancarimi... contact sexual neprotejat
- 9scurgere albicioasa si branzoasa, iar iubitul meu are mancarimi si tot un fel de scurgere
- 10scurgere albicioasa si durere in timpul actului sexual
- 3scurgeri vaginale cu miros acru
- 1urgent !cistita, scurgere ciudata galbena cu tenta spre verde care miroase groaznic
- 2scurgeri vaginale - galbiu
- 2Mancarimi, inrosirea zonei genitale si scurgeri vaginale.
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: