scurgere vaginala
Ma numesc Alexandra si am o problema de sanatate. Am o scurgere vaginala rosiatica si un miros nepalacut, mancarimi si usturimi in timpul actului sexual si nu numai.As dori un tratament adecvat tinanad cont ca nu este prima oara. In urma cu cateva luni am urmat un tratament la indicatia unui medic ginecolog pe care l-am urmat pentru aceeasi problema dar se pare ca a reaparut. Astept sfaturile dumeavoastra. Va multumesc
1 comentarii
Teoria spune ca orice MODIFICARE a secretiilor vaginale trebuie sa constitue un semnal de alarma si un motiv pentru o vizita la medicul ginecolog. Modificare in ceea ce priveste consistenta, cantitatea, culoarea si mai ales mirosul secretiilor. De asemenea un semnal de alarma este si aparitia unor mancarimi sau usturimi.
deci iti recomandam un consult ginecologic si urmarea cu strictete tratamentul prescris-inclusiv partenerul sexual(netratarea partenerului- chiar daca este asimptomatic poate fi o cauza de recadere)
-
Dr. Gutu
deci iti recomandam un consult ginecologic si urmarea cu strictete tratamentul prescris-inclusiv partenerul sexual(netratarea partenerului- chiar daca este asimptomatic poate fi o cauza de recadere)
-
Dr. Gutu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1de aproximativ 5 luni am problema asta dar nu am ajuns la un ginecolog :(!
- 4Ajutor! Dupa avort inca mai am scurgeri urate!
- 3sunt gravida daca crezand ca este ciclu desi a fost o scurgere ce a durat 3 zile
- 5Am o scurgere vaginala si dureri la ovarul stang
- 13Boli cu transmitere sexuala
- 3scurgeri vaginale albicioasa cu un miros mai neplacut de cateva luni
- 3pentru doctor dermato-venerice! BTS
- 4infectie in gat si scurgere galbuie
- 12Scurgere alba care a revenit
- 3Ce ar putea fi ?
- 4scrugeri roz-maronii
- 8Exista incompatibilitate la nivel de flora vaginala?
- 6de o sapt, am o scurgere foarte urat mirositoare, alba
- 6simptome sarcina, scurgeri roz, rosii si maro
- 2scurgeri maronii inaintea menstruatiei
- 19nu mai scap de micozele vaginale!
- 3dupa primul act sexual mi-au aparut scurgeri transparente
- 3dupa sex... vreo 3 zile am avut niste scurgeri maronii slabe si dureri de ovare.
- 0Scurgeri premenstruale de o saptamana
- 1Scurgere vaginala
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: