scurgere spumoasa de culoare alba
Spre nefericirea mea, ca un copil prost care nu stia ce face, am facut sex neprotejat cu o persoana necunoscuta. Urmatoarea dimineata am avut neplacuta surpriza de a ma trezi cu o scurgere spumoasa de culoare alba ( acu se intampla si pe parcursul zilei si dimineata la trezire ), sa am probleme de urinare, usturimi si dureri care devin din ce in ce mai insuportabile lasand de multe ori senzatia ca nu pot urina totul. Din anumite motive, cel putin momentan, nu pot ajunge la un doctor, exista sansa de a putea fi tratat doar cu pastile de la farmacie ?
Mersi frumos pt timpul acordat.
Mersi frumos pt timpul acordat.
3 comentarii
cel mai indicat ar fi sa ajungi la un consult, daca nu momentan, cat mai curand posibil.este greu de stabilit un diagnostic asa pe NV.pe viitor mai multa grija fata de sanatate.multa bafta.
A fost o greseala care cu siguranta nu se va mai intampla, dar, pana reusesc sa ajung la acel control eram curios daca exista ceva ce-as putea sa fac pentru "linistirea" situatiei.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Care o fi cauza pt. care apar aceste scurgeri?
- 7sex neprotejat dupa o zi de la menstruatie
- 3Mi-am oprit ciclul si de cateva zile imi curge un lichid maroniu
- 2ma tot intreb.ce este?
- 6scurgeri vaginale (alb-galbuie) de cateva zile
- 3sterilet si scurgere vaginala
- 4scurgere alba, laptoasa, inflamatie, durere.
- 14scurgeri :D
- 4de cativa ani buni am niste scurgeri albe laptoase mai groase..
- 9ce este aceasta scurgere alba, nu ma mananca, nu ma deranjeaza, e alba laptoasa
- 3Ce ar putea fi ?
- 4Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere
- 3Scurgeri
- 10scurgeri vaginale
- 5umflaturi si mancarimi vaginale + scurgere urat mirositoare
- 2Scurgeri si mancarimi genitale insuportabile
- 3am scurgeri albicioase, urat mirositoare si usturimi
- 3Scurgeri roziatice
- 3scurgeri vaginale cu miros acru
- 0scurgeri de sange la ovulatie, menstruatie intarziata
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: