ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Prietenei mele ii curge un lichid urat mirositor

09-05-2009
imovinabilu
Nu este medic/terapeut
imovinabilu
prietena mea de ceva timp in timpul actului sexual iy curge un lichid urat mirositor!!!din ce cauza ar putea avea lichidul asta urat mirositor si ce-mi recomdaty ca sa scap d el????
8 comentarii
0
09-05-2009, ora 11:38
mary44
Nu este medic/terapeut
mary44
Un control la medic ginecolog, asta ar fi recomandarea.
0
15-05-2009, ora 23:34
natalia91
Nu este medic/terapeut
natalia91
Cum adica sa scapi de lichidul ce se elimina din organismul ei??faptul ca ai si tu un lichid ce se elimina in timpul actului sexual, si care poate nu are nici el miros prea placut nu o deranjeaza pe ea(cred eu) si nici de fapt nu ar trebui.pentru ca e ceva normal pentru fiecare organism.daca domnisoara este excitata, sfircurile se invirtoseaza iar vaginul se pregateste pentru pasul urmator(act sexual), si de aceea elimina un lichid, pentru ca sa aiba loc mai usoara, comoda si fara dureri penetrarea.(daca ai observat prezervativele sunt si ele parca unse cu un lichid cea, ceea ce ajuta la alunecarea penisului) la fel e si in cazul ei, si respctiv in cazul tau daca poate nu ai observat.dar daca e intradevar ceva anormal credeti voi ambii, faceti impreuna o vizita la medic si totul va fi cu siguranta ok!multa bafta!
0
16-05-2009, ora 14:51
imovinabilu
Nu este medic/terapeut
imovinabilu
pai sty cum e chestia...ea a fost virgina.si la inceput ia curs lichid de acela dar nu avea mirosul asa d urat, si d vreo 3luni incoacea a inceput sa aiba mirosul acela urat si nu styu din c cauza ar putea sa vn.eu spre sa nu fie nimic si sa fie asa cum zici u(sa se fi excitat asa d tare inkat sia dat drumul:D)
0
16-05-2009, ora 14:55
natalia91
Nu este medic/terapeut
natalia91
Daca zici ca a fost virgina..atunci nu stiu ce poate fi cu mirosul acesta neplacut..voi ati avut contact protejat??inainte de ea ai mai avut pe cineva ca sa fie contact eprotejat?? si cum sta ea la capitolul igiena personala?
0
16-05-2009, ora 15:03
imovinabilu
Nu este medic/terapeut
imovinabilu
neam protejat la inceput dar dupa am folosit metoda coitului, si nu mam culcat k nimeni pana sa fiu cu ea, iar ea este o persoana foarte ingrijita dar numi dau seama dc..:(ma gndesc sa nu fie la ea vreo infectie, dar sper sa fie bn si sa scape in timp;)
0
16-05-2009, ora 15:06
natalia91
Nu este medic/terapeut
natalia91
intradevar daca zici ca e urit mirositoare poate fi o infectie..lichidul eliminat nu are o consistenta brinzoasa uneori?nu ai observat??
0
16-05-2009, ora 15:12
imovinabilu
Nu este medic/terapeut
imovinabilu
nush...nu am observat
0
16-05-2009, ora 15:19
natalia91
Nu este medic/terapeut
natalia91
poate fi vorba de candidoza vaginala..nu stiu sigur..de aceea ar fi recomndat sa mearga la un medic ginecolog..
daca tii jna sa-i zici de asta mergi cu ea impreuna, s-o sustii intr-un fel..caci de altfel nu stiu ce ar putea fi...
doar nustii ce simte ea exact..poate are mincarimi, usturimi, dureri..si de aceea numaidecit ii trebuie la mdic..nu asteptati mult timp pentru ca nu se stieexact ce e si situatia se poate agrava..
uitete aici ce inseamna candida si vezi daca seamana la ceea ce are ea: http://www.sexpert.ro/articole/sanatate/bolile_cu_transmitere_sexuala/candidoza_genitala.html
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •