scurgere dupa Lomexin

Buna ziua!
Rezultatul la lama a fost Candida. Tratament prescris: Lomexin ovule- 1 ovul la 3 zile si Flucovim - 1 pastila la 7 zile. Am pus primul ovul miercuri seara, iar astazi urmeaza al doilea. Insa azi dimineata am obs. o scurgere de culoare roza ca si cum ar fi venit menstruatia, dar aceasta tr. sa vina abia peste o saptamana.Mentionez ca aveam o scurgere alb-galbuie, dar asta este altceva. Se poate ca de la Lomexin sa am aceasta scurgere? Atunci nu stiu ce sa fac daca mai pun si al doilea ovul sau nu! Multumesc si astept raspuns!
Rezultatul la lama a fost Candida. Tratament prescris: Lomexin ovule- 1 ovul la 3 zile si Flucovim - 1 pastila la 7 zile. Am pus primul ovul miercuri seara, iar astazi urmeaza al doilea. Insa azi dimineata am obs. o scurgere de culoare roza ca si cum ar fi venit menstruatia, dar aceasta tr. sa vina abia peste o saptamana.Mentionez ca aveam o scurgere alb-galbuie, dar asta este altceva. Se poate ca de la Lomexin sa am aceasta scurgere? Atunci nu stiu ce sa fac daca mai pun si al doilea ovul sau nu! Multumesc si astept raspuns!
4 comentarii

Nu-i de la Lomexim( reactii adverse : intoleranta locala senzatie de prurit, arsura, eritem).trebuie neaparat sa continui tratamentul prescris intocmai !!!...ciuperca este f. oportunista...documenteaza-te asupra ciupercii Candida albicans pe internet !.

am recitit prospectul de la Lomexim si intr-adevar nu da scurgeri, dar atunci nu inteleg de unde este aceasta scurgere.Voi suna doctorul sa-l intreb! Mersi

poate sunt scurgeri de la ovul, nu se absoarbe in totalitate in mucoasa vaginala

Ovului are rolul de a curata. E nomala scurgerea.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Care o fi cauza pt. care apar aceste scurgeri?
- 6scurgeri vaginale (alb-galbuie) de cateva zile
- 2Secretie vaginala incolora
- 2Iau ovule Klion-D 100 in timpul menstruatiei?
- 3scurgeri vaginale albicioasa cu un miros mai neplacut de cateva luni
- 4dupa ce am terminat blisterul, am o scurgere mai intensa
- 14scurgeri :D
- 6scurgeri vaginale foarte dese, usturimi la urinare
- 5organe genitale inflamate
- 4am anumite scurgeri rozalii maronii in perioada fertila
- 5scurgeri dupa menstruatie
- 4Scurgeri vaginale abundente!!!!
- 11simptome la nivel genital
- 3am inghitit ovule
- 4Scurgere ciudata
- 1scurgere maronie