ma confrunt cu scurgeri vaginale albe, cremoase, dar nu tot timpul

De multa vreme deja(mai bine de un an) ma confrunt cu scurgeri vaginale albe, cremoase, dar nu tot timpul, si am incercat tot felu de ovule (Macmiror, Meclodin, Cervugid) si secretiile persista. Este posibil ca aceste secretii sa fie normale pentru organismul meu sau este altceva ? Nu mai stiu ce sa fac..
4 comentarii

Scurgerea vaginala fiziologica (normala) este transparenta, aspect de albus de ou, fara miros, nu se insoteste de simptome precum usturime sau mancarime.
In infectie vaginala cu Candida scurgerea vaginala este albicioasa, abundenta, cu aspect de branza insotita de obicei de mancarime intensa. Medicamentele pe care le-ai luat tratateaza in principal infectia cu Candida si cu Trichomonas.
Ar trebui sa mergi la un medic ginecolog sa faci o cultura din secretia vaginala pentru a stabili diagnosticul corect. Este posibil sa fie vorba de o cu totul alta etiologie a secretiilor vaginale.
In infectie vaginala cu Candida scurgerea vaginala este albicioasa, abundenta, cu aspect de branza insotita de obicei de mancarime intensa. Medicamentele pe care le-ai luat tratateaza in principal infectia cu Candida si cu Trichomonas.
Ar trebui sa mergi la un medic ginecolog sa faci o cultura din secretia vaginala pentru a stabili diagnosticul corect. Este posibil sa fie vorba de o cu totul alta etiologie a secretiilor vaginale.

Ce alta afectiune ar putea fi ? Ma gandesc ca nu este foarte grav nu ? Va multumesc pentru raspuns

In functie de aspectul secretiei ar putea sa fie o Gardnerella vaginalis care modifica secretiile vaginale din punct de vedere al consistentei si a culorii: devin mai consistente, chiar cremoase si mai galbene. Totodata inainte sau dupa sangerarile menstruale secretiile sunt mai consistente, astfel ca de multe ori devine dificil de facut diferenta intre cele doua consistente. Alteori secretia este alba si cremoasa, dar fara miros fetid.
Alte infectii posibile: gonococ, chlamydia.
Numai investigatiile de laborator pot stabili diagnosticul corect.
Alte infectii posibile: gonococ, chlamydia.
Numai investigatiile de laborator pot stabili diagnosticul corect.

Buna seara.Nu am mai intrat demult dar acum sint disperata.Am aflat ca am cistocel-prolaps pelvin si am aflat ca se poate opera.Dati-mi va rog un sfat.UNDE?LA CE CLINICA, DOCTOR, CIT COSTA???Am diabet de tip 2 si fac tensiune, sint sub tratament.Astept un raspuns.Va pup, o noapte linistita.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Scurgeri vaginale colorate
- 4Am si eu niste probleme si as dori sfatul unor medici ginecologi si, sau urologi.
- 3de cateva zile am obs ca am o scurgere precum gelatina
- 12Scurgere alba care a revenit
- 12scurgere vaginala
- 4vreau un bebe
- 5insarcinata in 18 saptamani si 4 zile, am niste scurgeri vaginale
- 6scurgerile vaginale de culoare maro si miros ciudat
- 4Scurgeri puternice din operatia de cezariana
- 21Am scurgeri albe cam branzoase, inaintea menstruatiei
- 4am nevoie de un raspuns!!
- 7Sa ma duc la ginecolog ?Ce am...
- 10pierderi vaginale alb-galbui
- 7Scurgeri, mancarimi... contact sexual neprotejat
- 3am scurgeri albicioase, urat mirositoare si usturimi
- 3de aproape o luna am niste scurgeri de sange din vagin
- 6Probleme in timpul actului sexual! Help me!
- 3dupa sex... vreo 3 zile am avut niste scurgeri maronii slabe si dureri de ovare.
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: