ma confrunt cu scurgeri vaginale albe, cremoase, dar nu tot timpul
De multa vreme deja(mai bine de un an) ma confrunt cu scurgeri vaginale albe, cremoase, dar nu tot timpul, si am incercat tot felu de ovule (Macmiror, Meclodin, Cervugid) si secretiile persista. Este posibil ca aceste secretii sa fie normale pentru organismul meu sau este altceva ? Nu mai stiu ce sa fac..
4 comentarii
Scurgerea vaginala fiziologica (normala) este transparenta, aspect de albus de ou, fara miros, nu se insoteste de simptome precum usturime sau mancarime.
In infectie vaginala cu Candida scurgerea vaginala este albicioasa, abundenta, cu aspect de branza insotita de obicei de mancarime intensa. Medicamentele pe care le-ai luat tratateaza in principal infectia cu Candida si cu Trichomonas.
Ar trebui sa mergi la un medic ginecolog sa faci o cultura din secretia vaginala pentru a stabili diagnosticul corect. Este posibil sa fie vorba de o cu totul alta etiologie a secretiilor vaginale.
In infectie vaginala cu Candida scurgerea vaginala este albicioasa, abundenta, cu aspect de branza insotita de obicei de mancarime intensa. Medicamentele pe care le-ai luat tratateaza in principal infectia cu Candida si cu Trichomonas.
Ar trebui sa mergi la un medic ginecolog sa faci o cultura din secretia vaginala pentru a stabili diagnosticul corect. Este posibil sa fie vorba de o cu totul alta etiologie a secretiilor vaginale.
Ce alta afectiune ar putea fi ? Ma gandesc ca nu este foarte grav nu ? Va multumesc pentru raspuns
In functie de aspectul secretiei ar putea sa fie o Gardnerella vaginalis care modifica secretiile vaginale din punct de vedere al consistentei si a culorii: devin mai consistente, chiar cremoase si mai galbene. Totodata inainte sau dupa sangerarile menstruale secretiile sunt mai consistente, astfel ca de multe ori devine dificil de facut diferenta intre cele doua consistente. Alteori secretia este alba si cremoasa, dar fara miros fetid.
Alte infectii posibile: gonococ, chlamydia.
Numai investigatiile de laborator pot stabili diagnosticul corect.
Alte infectii posibile: gonococ, chlamydia.
Numai investigatiile de laborator pot stabili diagnosticul corect.
Buna seara.Nu am mai intrat demult dar acum sint disperata.Am aflat ca am cistocel-prolaps pelvin si am aflat ca se poate opera.Dati-mi va rog un sfat.UNDE?LA CE CLINICA, DOCTOR, CIT COSTA???Am diabet de tip 2 si fac tensiune, sint sub tratament.Astept un raspuns.Va pup, o noapte linistita.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Care o fi cauza pt. care apar aceste scurgeri?
- 6scurgere neplacuta de vreo 3 luni
- 3scurgeri vaginale cu cateva zile inainte de menstruatie
- 5de vreo 2 luni am scurgeri foarte abundente si urat mirositoare
- 3am mancarimi in zona genitala la exterior langa labii si scurgeri alb-galbui
- 4am si eu nevoie de un sfat: nu mi-a venit menstruatia
- 5scurgeri ciudate, ovare olichistice, anticonceptionale
- 3scurgeri abundente fara infectie
- 3lauzie... miros neplacut al scurgerilor + stari de ameteala
- 4Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere
- 1dureri abdominale, sani durerosi, scurgeri neobisnuite
- 3scurgere alba
- 2Scurgeri si mancarimi genitale insuportabile
- 7Scurgeri, mancarimi... contact sexual neprotejat
- 9scurgere albicioasa si branzoasa, iar iubitul meu are mancarimi si tot un fel de scurgere
- 3am scurgeri albicioase, urat mirositoare si usturimi
- 4Scurgeri, mancarimi vaginale
- 4Scurgere vaginala anormala
- 3Scurgere vaginala nu prea normala.
- 3Scurgere ciudata dupa folosirea capsulelor vaginale POLYGYNAX
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: