scurgere alb-galbuie - este grav?
am postat acum cateva zile un subiect despre o scurgere alb -galbuie si mi-ati spus ca am leucoree si as vrea sa va intreb daca e grav si daca se trateaza si scap definitiv?
multumesc!
multumesc!
6 comentarii
Leucoreea nu e neaparat grava, dar nu trebuie lasata sa treneze. Trebuie mers la medicul ginecolog sa va dea tratament si veti scapa de ea.
in legatura cu leucoreea...imi puteti spune de unde am luat-o?va multumesc!
Leucoreea apare din mai multe motive. Poate fi vreun microb luat de la partener, care asa se manifesta la nivelul aparatului genital feminin, sau poate fi expresia unei Candida, care apare ori in urma tratamentului antibiotic, ori prin scaderea imunitatii. Examenul e unul de rutină. Se recolteaza o lama de catre medicul ginecolog, se studiaza la microscop si va poate da tratamentul adecvat, eventual si partenerului (daca e cazul). Dar netratata poate duce la sterilitate in timp (depinde de etiologie).
as dori daca se poate sa-mi spuneti cam ce fel de tratament este pentru leucoree pt ca nunu vreau sa merg la medic si nici nu cunosc e cineva serios in cluj la care as putea sa merg.va rog daca puteti sa-mi dati un tratament!multumesc!
am fost la medic si mi-a dat tratament cu ovule cervugid antibiotice doxicilina sandoz si flamexin.urmez tratamentul dar de azi am inceput sa sangerez putin si sangele este de culoare deschisa, ce sa fie?e grav sau e normal?multumesc!
am fost la medic si mi-a dat tratament cu ovule cervugid antibiotice doxicilina sandoz si flamexin.urmez tratamentul dar de azi am inceput sa sangerez putin si sangele este de culoare deschisa, ce sa fie?e grav sau e normal?multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Bubite mici in zona genitala
- 3scurgeri vaginale cu cateva zile inainte de menstruatie
- 4infectie in gat si scurgere galbuie
- 5Interpretare testul Babes (efectuat de 2 ori)
- 3scurgere ca o spalatura de mate
- 6dificultati la contact sexual si nu numai
- 5scurgerea vaginala se trateaza cu ovule?
- 14scurgeri vaginale urat mirositoare
- 1dureri abdominale, sani durerosi, scurgeri neobisnuite
- 7am scurgeri vaginale de culoare verzuie
- 1scurgeri frecvente la sarcina cu placenta praevia!!!
- 4scurgere albicioasa cand urinez...
- 1scurgere verzuie
- 6de o sapt, am o scurgere foarte urat mirositoare, alba
- 5Ganglioni (de marimea unui bob de fasole) in zona genitala.. tratament?
- 3menopauza de 8 ani si de cateva luni am o scurgere gelatinoasa galbuie si sange
- 2Mancarimi, inrosirea zonei genitale si scurgeri vaginale.
- 0scurgeri si usturime in timpul urinarii
- 6de 3 ani de zile am scurgeri vaginale abundente, urat mirositoare
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: