scurgere alb-galbuie - este grav?
am postat acum cateva zile un subiect despre o scurgere alb -galbuie si mi-ati spus ca am leucoree si as vrea sa va intreb daca e grav si daca se trateaza si scap definitiv?
multumesc!
multumesc!
6 comentarii
Leucoreea nu e neaparat grava, dar nu trebuie lasata sa treneze. Trebuie mers la medicul ginecolog sa va dea tratament si veti scapa de ea.
in legatura cu leucoreea...imi puteti spune de unde am luat-o?va multumesc!
Leucoreea apare din mai multe motive. Poate fi vreun microb luat de la partener, care asa se manifesta la nivelul aparatului genital feminin, sau poate fi expresia unei Candida, care apare ori in urma tratamentului antibiotic, ori prin scaderea imunitatii. Examenul e unul de rutină. Se recolteaza o lama de catre medicul ginecolog, se studiaza la microscop si va poate da tratamentul adecvat, eventual si partenerului (daca e cazul). Dar netratata poate duce la sterilitate in timp (depinde de etiologie).
as dori daca se poate sa-mi spuneti cam ce fel de tratament este pentru leucoree pt ca nunu vreau sa merg la medic si nici nu cunosc e cineva serios in cluj la care as putea sa merg.va rog daca puteti sa-mi dati un tratament!multumesc!
am fost la medic si mi-a dat tratament cu ovule cervugid antibiotice doxicilina sandoz si flamexin.urmez tratamentul dar de azi am inceput sa sangerez putin si sangele este de culoare deschisa, ce sa fie?e grav sau e normal?multumesc!
am fost la medic si mi-a dat tratament cu ovule cervugid antibiotice doxicilina sandoz si flamexin.urmez tratamentul dar de azi am inceput sa sangerez putin si sangele este de culoare deschisa, ce sa fie?e grav sau e normal?multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5zona genitala este extrem de rosie si prezinta niste taieturi sangerande
- 4Hpv
- 6scurgere neplacuta de vreo 3 luni
- 5infectie urinara si iritatie in zona vaginala-va rog ajutati-ma
- 6Scurgeri vaginale colorate
- 3Mi-am oprit ciclul si de cateva zile imi curge un lichid maroniu
- 4de multi ani am o scurgere alba-galbuie urat mirositoare
- 6scurgeri vaginale (alb-galbuie) de cateva zile
- 4probleme genitale dupa sex
- 2scurgere roz
- 3Usturime groaznica
- 6scurgeri vaginale foarte dese, usturimi la urinare
- 4scurgere dupa Lomexin
- 5scurgeri vaginale de vreo doua saptamani, dar diferite de ciclu..
- 3scurgeri vaginale
- 7am scurgeri vaginale de culoare verzuie
- 2Scurgere vaginala
- 3de aproape o luna am niste scurgeri de sange din vagin
- 4Scurgere vaginala anormala
- 4durere genitala+incomoditate la mers!
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: