scurgeri gelatinoase

Buna am si eu o problema i-au anticonceptionale Rigevidon28 si am intrerup in primele trei zile dupa incheierea ciclului, in perioada acestor 3 zile am intretinut relatii sexuala cu logodnicul meu si acesta a ejaculat in mine, apoi am inceput sa i-au din nou anticonceptionale.Dupa cateva zile a inceput sa imi curga sange, dupa doua zile de sangerare a inceput sa fie o scurgere de sange inchis la culoare si gelatinos si urinez foarte des.
Este posibil sa fie o sarcina sau altceva mai grav ? va rog din suflet sa ma ajutati. Va multumesc !
Este posibil sa fie o sarcina sau altceva mai grav ? va rog din suflet sa ma ajutati. Va multumesc !
2 comentarii

Buna ziua,
Orice contact sexual neprotejat poate avea ca efect o sarcina, iar in cazul dvs. este recomandat sa mergeti la o consultatie la un control ginecologic si eventual un examen de secretie.
O zi placuta!
Orice contact sexual neprotejat poate avea ca efect o sarcina, iar in cazul dvs. este recomandat sa mergeti la o consultatie la un control ginecologic si eventual un examen de secretie.
O zi placuta!

Va multumesc din suflet. Am facut testul de sarcina dar nu sunt gravida.. o sa merg la un control ginecologic

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6scurgeri vaginale de cativa ani
- 6scurgere neplacuta de vreo 3 luni
- 7secretii (scurgeri) alb-galbuie
- 6Scurgeri vaginale colorate
- 3Mi-am oprit ciclul si de cateva zile imi curge un lichid maroniu
- 5scurgere albicioasa si mancarimi
- 3sterilet si scurgere vaginala
- 5scurgeri ciudate, ovare olichistice, anticonceptionale
- 10scurgeri vaginale
- 1Scurgeri vaginale singerii
- 3scurgere alba