sterilet si scurgere vaginala

am sterilet si de un an ma confrunt cu o scurgere vaginala care are ca urmari iritare si indispunere la contact se ia ce pot sa fac am urmat un tratament dupa care mi-a reaparut iara ce ma sfatuiti sa mai urmez??/
3 comentarii

BUNA!
Acum ceva luni si eu am avut mancarimi si ca niste bubite rosii... Am facut spalare cu ceai de musetel...
La mine a mers... Daca numerge nici asta poate ar fi mai bine sa faci din nou un control sanatatea e mai presus de orice...
Acum ceva luni si eu am avut mancarimi si ca niste bubite rosii... Am facut spalare cu ceai de musetel...
La mine a mers... Daca numerge nici asta poate ar fi mai bine sa faci din nou un control sanatatea e mai presus de orice...

App cum este cu steriletul ? Adica cum te simti? Eu sincer m-am cam saturat de anticonceptionale ( care nu au dat roade... ma pricopseam cu ciclu de zeci de zile ). Soacra mea are si mi-a recomandat insa... la penetrare se simte ceva? nu le da voie spermatozoizilor inauntru ? Tu te simti bn cu el?

am 19 ani si am o problema cu secretiile vaginale.am multa secretie vaginala si cate odata are un miros neplacut cu toate ca ma spal zilnic.Ce sa fac?Ce tratamente trebuie sa folosesc?va multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35scurgere alba, urat mirositoare - penis
- 7sex neprotejat dupa o zi de la menstruatie
- 3Mi-am oprit ciclul si de cateva zile imi curge un lichid maroniu
- 9scurgeri continue
- 3sunt normale scurgerile vaginale?
- 3scurgeri vaginale albicioasa cu un miros mai neplacut de cateva luni
- 2De cateva zile ma confrunt cu scurgeri vaginale nespecifice
- 4este o problema sau nu?
- 3tocmai mi-am montat un sterilet
- 3Scurgeri
- 3scurgere spumoasa de culoare alba
- 3Bubite, scurgere, mancarime in zona genitala.
- 7Scurgeri, mancarimi... contact sexual neprotejat
- 14Am sterilet montat fara sa stiu
- 1intirzierea ciclului avind sterilet
- 2scurgeri vaginale - galbiu
- 1Sterilet Mirena
- 1Steriletul? De care să aleg?
- 0Ajutor! Arefam 200 sau sterilet hormonal?
- 1Sterilet
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale Steriletul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: