Scurgeri vaginale colorate

De ce am scurgeri vaginale maro deschis din a 10 zi de ciclu si cu sangerari cateodata, ciclu imi este foarte neregulat, ba la 15 zile, la 10 zile la 31 la 21, sun confuza nu stiu ce sa fac ! Va rog, astept un raspuns cat mai repede! Va multumesc !!!!
6 comentarii

Este indicat sa se faca o ecografie transvaginala pentru a vedea cum arata uterul si anexele.
Toate cele bune.
Toate cele bune.

buna cristina.eu am acesi problema ca tine te rog sa ma contactezi adresa mea este:roxanitza75_88.si acolo putem sa vb mai multe

buna.mi-a mi s-a terminat menstruatia acum 2 sapt...si mi-a aparut o scurgere vaginala maronie cu sange...stiu ca am un ovar mai sensibil..e posibil sa fie o simpla raceala ?sau ceva mai grav?

buna, ralu.si eu am avut acelasi scurgeri.poate ai un cm dereglat asa cum am avut eu si am luat o luna anticonceptionale si sa rezolvat, dar poate ai si o sarcina.ca eu asa am mai patit la sarcina dar din pacate a fost un avort spontan.dar cel mai bine e sa iti faci totusi un test si dak e negativ ar fi bine sa iei si tu anticonceptionale.dar dak e prima data cand patesti asa eu zic sa mai stai ca poate fi o dereglare hormonala trecatoare.dak e sa continuiepoti incerca cu anticonceptionale eu am luat jeanin acum nu stiu care sunt bune pt tine.nu e nimic grav.e o dereglare hormonala

si eu aceesi problema ca si voi mai fetelor?dar la mine e inainte de menstruatie.m-am speriat de moarte alaltaieri.am avut o scurgere maronie si apoi rozalie.ce sa fie oare?anticonceptionale iau de cativa ani.va pup.astept pareri.

Nu inteleg ce mai asteptati fetelor?. Un simplu control ginecologic va poate raspunde la toate intrebarile. E mai bine sa previ decat sa tratezi?. Nu credeti?. Sanatate multa.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2o scurgere rosie maronie.
- 4marvelon 21 si scurgerea maronie.. ce poate fi?
- 14scurgeri :D
- 4de cativa ani buni am niste scurgeri albe laptoase mai groase..
- 4cand incepem actul sexual am niste eliminari transparente.. e normal?
- 4scurgeri vaginale
- 4scurgere vaginala galbena
- 0buna ziua
- 10scurgere albicioasa si durere in timpul actului sexual
- 4am scurgeri maroni de mai bine de 3 saptamani si ciclul nu imi vine!!!
- 0Scurgere vaginala
- 0scurgeri maronii
- 0Menstruatie scurta, urmata de scurgeri maronii-negre
- 4Avort medicamentos, uter retrovers, scurgeri de o saptamana
- 2Scurgeri vaginale urate
- 1insarcinata?
- 1scurgeri in urma intreruperii administrarii cu diane 35
- 0Scurgere maronie timp de doua saptamani iar apoi menstroatie
- 3Scurgeri maronii in loc de menstruatie- karissa
- 0Ajutați-ma, va rog! scurgere brânzoasă alb-maronie
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: