secretii (scurgeri) alb-galbuie

Buna ziua.Ma numesc Ana si am 15 ani.Am o scurgere vaginala alb-galbuie, gelatinoasă, si o am in fiecare zi, inafara de zilele in care am menstruatie. Nu am intretinut relatii sexuale pana acum si ma ingrijoreaza aceasta problema.E ceva neinregula? Spuneti-mi ce sa fac, va rog.
7 comentarii

buna ziua Ana! ar trebui sa mergi la un consult ginecologic pentru diagnostic si tratament. Daca nu ai intretinut relatii sexuale nu inseamna ca nu poti sa contactezi o infectie, fie din piscina, fie de la toaletele publice. iti doresc sanatate!

Buna Ana! Trebui sa mergi la un consult ginecologic. Aceasta secretie iti poate face cu timpul o rana si pe care o tratezi mai greu (si asta iti spun din propria mea experienta). Nu trebuie sa te neglijezi.trebuie sa ai grija de sanatatea ta.
iti doresc sanatate!
iti doresc sanatate!

Aceasta secretie o am de mai bine de un an, si nu am fost la doctor cu gandul ca e ceva normal. Acuma o sa merg, pentru ca vreau sa am o viata sanatoasa. Multumesc. (Ana)

buna.am 35 ani si ma confrunt cu o pb. de 4 ani dupa nastere copilului.diagnosticul este, , peridiometrita acutaurmat bineinteles la ficare episod de tratament.pb. mea e de ce apare iar si iar aceasta durere.

Buna. Am 13 ani, si am si eu o problema, am niste scurgeri alb-galbui, lipicioase, si urat mirositoare, si nu cred ca are legatura cu menstruatia, deoarece nu mi-a venit... Va rog ajutati-ma :(

buna ziua. de vreo 6 luni mi-au aparut niste bubitze albe la baza capului penisului si nush ce se intampla. nu ma deranjeaza deloc nici knd urinez, nici in timpul unui act sexual. de parca nu ar fi de ajuns, acum 4 zile mia aparut un cos tot in zona aia dar undeva dedesupt. lam stors o data si acum mia aparut iar altu langa. ce se intampla doctore??? ast rasp urgent. va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7sex neprotejat dupa o zi de la menstruatie
- 3pentru doctor dermato-venerice! BTS
- 4infectie in gat si scurgere galbuie
- 3Amigdale inflamate la adolescent
- 3Cade parul f rau, am 16 ani
- 5penisul meu in stare de erectie este de 13 cm
- 8Este o marime normala?
- 5pete de pigmentatie credem ca sunt
- 5sangerare insotita de dureri in timpul actului sexual
- 4Probleme de erectie de la 17 ani ?
- 4am anumite scurgeri rozalii maronii in perioada fertila
- 6scurgerile vaginale de culoare maro si miros ciudat
- 9este indicat sa fac sex cu o fata de 13 ani?
- 4probleme cu copilul
- 8Prafuri legale - reactii adverse
- 0pete maronii
- 13Adolescenta, intrebari si dileme
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 3Scurgeri vaginale abundente
- 6de 3 ani de zile am scurgeri vaginale abundente, urat mirositoare
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: