imi intarzie menstruatia, as putea fi insarcinata?

22-10-2009
ofilia
Nu este medic/terapeut
ofilia
Ma numesc ioana si as avea o milca nelamurire.pe scurt.trebuia sa imi vina cm pe data de 18.suntem in 22 si tot nimic am facut un test in urma cu vreo 2 zile si a iesit nrgativ.oare as putea sa fiu insarcinata.mentionez ca am cm foarte regulat.simtome nu as pute sa spun ca am doar o usoara durere a sanilor.si mici dureri de cap.Va multumesc anticipat
4 comentarii
0
22-10-2009, ora 18:10
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Intarzieri ale menstruatiei de cateva zile sunt considerate ceva normal. Deci, tot ce trebuie sa faceti acum este sa mai aveti putina rabdare. Totusi, daca sangele nu se arata in urmatoarele 7 zile, inseamna ca e timpul pentru o vizita la doctorul dv.
0
22-10-2009, ora 20:45
mihaela8324
Nu este medic/terapeut
mihaela8324
Buna ziua
am si eu o intrebare ultima menstruatie am avut-o pe 1 septembrie dureri nu pot sa spun decat fffff putin si cam rare greturi am stare de somnolenta am, contacte sexuale am avut toata luna septembrie si octombrie
este posibil sa fiu insarcinata ?astept si eu un raspuns
Inca ceva sanii nu ma dor doar ca ii simt mai umflati si mi-au aparut niste vene mai vizibile ?
0
22-10-2009, ora 23:52
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Da, e foarte posibil. E timpul sa faceti un test.
0
23-10-2009, ora 12:20
mihaela8324
Nu este medic/terapeut
mihaela8324
multumesc ptr raspuns, mai astept putin totusi nu am incredere in testele de sarcina
Ar putea sa fie vreo dereglare hormonala am luat in septembrie niste pastile de acid folic in rest nimic, anticonceptionale nu iau deloc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: