menstruatie lipsa 2 saptamani
buna. Am 19 ani si am o problema... mi-a intarziat ciclul doua saptamani dar de doua saptamani si cva pana acum cateva zile aveam niste scuregeri vaginale maronii-rosiatice, si de ieri ma dor sfarcurile. Mentionez ca eu si prietenul meu facem sex neprotejat dar are grija sa nu lase in mine.
5 comentarii
Ar tb sa faci un control ginecologic si eventual un test de sarcina. Cat despre "coitus intreruptus", adica "nu lasa in tine" este relativ, pot exista spermatozoizi si in faza de excitatie, deci nu numai de ejaculare; poti ramane la o adica insarcinata si asa. Simptomele tale pot fi de sarcina, dar si de alte probleme.
Ginecologul te va indruma, nu prea este normal ce ai descris si de la distanta nu ai cum sa fi indrumata corect.
Sanatate!
Ginecologul te va indruma, nu prea este normal ce ai descris si de la distanta nu ai cum sa fi indrumata corect.
Sanatate!
Am facut testul si nu sunt insarcinata, o sa merg la ginecolog saptamana viitoare. Multumesc pentru sfaturi.
Am fost la ginecolog si m-a pus la ecograf sa vada daca sunt insarcinata si nu s-a vazut nimica. Mi-a zis ca ar putea fi sarcina extrauterina deoarece nu se vede pe ecograf si mi-a recomandat sa mai fac un test si daca iese pozitiv sa ma intorc in urmatoarea zi, daca nu atunci mi-a prescris duphaston ca sa imi vina menstruatia. M-am speriat tare cand mi-a zis medicul ca ar putea fi sarcina extrauterina :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6scurgeri vaginale de cativa ani
- 4Intarzierea ciclului dupa ac..
- 5sangerare insotita de dureri in timpul actului sexual
- 3iau logest si nu mi-a venit menstruatia
- 4imi intarzie menstruatia, as putea fi insarcinata?
- 4cand incepem actul sexual am niste eliminari transparente.. e normal?
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 7Scurgeri, mancarimi... contact sexual neprotejat
- 6Nu am ciclu regulat, mi-a intarziat.. sunt ingrijorata!
- 2intarzierea menstruatiei dupa anticonceptionale si dupa un tratament homeopat
- 6de 3 ani de zile am scurgeri vaginale abundente, urat mirositoare
- 1Probleme menstruale
- 1Intarziere menstruatie
- 5Menstruatie intarziata
- 0intarzierea menstruatiei
- 5E urgeeentt va rog!! Nu i vine menstruatia de 2 zile
- 1Oare sunt insarcinata
- 3Ciclu întârziat 3 luni
- 0Intarzierea Menstruatiei dupa operatie
- 0Ultima menstruație mi-a venit in data de 7 Iunie 2021, astăzi este 6 Iulie și nu mi a venit încă..
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: