Scurgere de culoare.cenusie?
Buna, va rog sa ma ajutati cu o informatie pana ajung la medic. De cateva zile am observat o scurgere de culoare cenusie, consistenta cremoasa. Am avut contact sexual neprotejat acum cateva zile si mi-e teama ca ar putea sa fie o BTS, specific ca nu am avut contact sexual o peridoada indelungata si totul a fost ok pana acum la mine, de asta mi-e teama sa nu fi luat ceva de la partener.El zice ca nu are rel decat cu mine dar am inceput sa ma indoiesc. Va rog daca stiti ceva despre scurgerea asta sa-mi ziceti si mie.Multumesc anticipat pt raspunsuri
3 comentarii
Daca inainte de contact nu ai mai avut probleme, insemna ca s-a intamplat ceva dupa acel contact! Singura solutie este examenul pe lama a secretiei pentru a vedea ce anume a produs-o!
Multumesc mult de raspuns. Azi mi-a venit menstruatia, putin mai devreme decat trebuia dar are aspectul obisnuit. Voi merge la medic dupa ce se termina, sa vad ce poate fi dar daca nu mai apare scurgerea aia????
Chiar daca dupa menstruatie nu mai ai scurgere abundenta tot este bine sa faci un examen din secretia vaginala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1scurgere vaginala
- 13Am un fel de rana in zona genitala care ma mananca ocazional...
- 7secretii (scurgeri) alb-galbuie
- 5am o fetita de 11 ani... si de 2 ani are o scurgere alba
- 5umflaturi dureroase la nivelul organelor genitale
- 18diflucan
- 3Mi-am oprit ciclul si de cateva zile imi curge un lichid maroniu
- 2ma tot intreb.ce este?
- 4Am si eu niste probleme si as dori sfatul unor medici ginecologi si, sau urologi.
- 4este o problema sau nu?
- 5scurgere vaginala maronie de 2 zile
- 4Scurgeri puternice din operatia de cezariana
- 3scurgere maronie
- 3scurgere spumoasa de culoare alba
- 1scurgeri vaginale
- 7Scurgeri, mancarimi... contact sexual neprotejat
- 2pete si miros urat... scurgeri vaginale
- 1Am niste scurgeri albicioase nu foarte abundente cu un miros nu foarte placut
- 6de 3 ani de zile am scurgeri vaginale abundente, urat mirositoare
- 1Scurgeri vaginale
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: