Scurgeri puternice din operatia de cezariana
Acum o luna am nascut prin cezariana, la vreo 10 zile a inceput sa-mi curga din abundenta un lichig galbui din cicatrice iar acum 2 zile cand m-am uitat la taietura este o portiune de 2 cm care parca s-a desfacut si as zice ca-mi iese o bucatica de tesut adipos (e galben si neregulat) din care, la fel, imi curge lichid. Nu stiu daca e normal asa ceva si as dori tare mult un sfat. Multumesc.
4 comentarii
nu cred ca e normal, urgent suna-ti medicul!
0
28-02-2010, ora 00:06
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
Consultaţi de urgenţă medicul care a realizat intervenţia chirurgicală şi evitaţi contactul cu operaţia, pentru a nu o infecta. Nu ignoraţi, nu amânaţi. Totul va fi bine!
Toate cele bune!
P.S. Să vă trăiască floarea, care v-a fost dată pentru a vă înmiresma viaţa (copilul, binecuvântarea divină).
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Consultaţi de urgenţă medicul care a realizat intervenţia chirurgicală şi evitaţi contactul cu operaţia, pentru a nu o infecta. Nu ignoraţi, nu amânaţi. Totul va fi bine!
Toate cele bune!
P.S. Să vă trăiască floarea, care v-a fost dată pentru a vă înmiresma viaţa (copilul, binecuvântarea divină).
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
buna seara. pe 30 sept am facut o operatie pentru sarcina extrauterina. intrucat era destul de mare (8 sapt) dl dr a considerat ca e mai bine o operatie clasica in locul celei laparoscopice, asadar am o taietura de vre-o 6 cm mai jos de abdomen.problema e ca de 3 zile a inceput sa curga un lichid galbui- rozaliu (clar, cel putin deocamdata nu pare sa fie infiectie) si in seara asta cand am aplicat betadina am constat cu surprindere ca din interior se vad niste fire de la cusatura (au trecut deja 12 zile de la interventie). firul ar trebui sa fie resorbabil, in exterior nu mai am nici un firicel. citind raspunsul de mai sus se pare ca situatie nu este ok. am fost acum 3 zile la medicul de familie si la un medic ginecolog (m-am operat in Ctza si locuiesc in Tulcea), ambii mi-au recomandat doar sa schimb compresele sterile, antiinflamatoare si repaus la pat. e suficient sau sa ma urc dracului in masina si sa merg la Ctza?
multumesc pentru amabilitate!
multumesc pentru amabilitate!
0
23-10-2011, ora 20:08
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
Stimată dnă Savedanube, ţineţi cont de indicaţiile medicului de familie/ginecologului, dar urcaţi-vă şi în maşină, şi mergeţi la Constanţa, la medicul care v-a operat, pentru a fi examinată.
Multă sănătate!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune,
Mr. Nick
Stimată dnă Savedanube, ţineţi cont de indicaţiile medicului de familie/ginecologului, dar urcaţi-vă şi în maşină, şi mergeţi la Constanţa, la medicul care v-a operat, pentru a fi examinată.
Multă sănătate!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune,
Mr. Nick
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de cateva zile am obs ca am o scurgere precum gelatina
- 2scurgere gentala
- 4infectie in gat si scurgere galbuie
- 3lauzie... miros neplacut al scurgerilor + stari de ameteala
- 5scurgeri vaginale de vreo doua saptamani, dar diferite de ciclu..
- 9ce este aceasta scurgere alba, nu ma mananca, nu ma deranjeaza, e alba laptoasa
- 3scurgere maro inchis!!!
- 3Scurgeri
- 10scurgeri vaginale
- 1Scurgere rozalie la 2 zile dupa ovulatie
- 3insarcinata in saptamana 38 si scurgere lichid (parca as fi facut pipi in pantaloni)
- 3de aproape o luna am niste scurgeri de sange din vagin
- 4Scurgeri vaginale abundente si urat mirositoare
- 4Scurgeri, mancarimi vaginale
- 2Scurgeri vaginale urate
- 0URGENT scurgere urat mirositoare
- 0scurgeri vaginale
- 1Candidoza?
- 1Nu vreau sa merg la ginecolog
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale Recuperarea dupa cezariana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: