umflaturi dureroase la nivelul organelor genitale
Buna ziua!
Am 29 de ani, o viata sexuala regulata si protejata (prezervativ intotdeauna ) deoarece alaptez.De cateva luni, inainte cu 2-3 zile inainte de menstruatie, in momentul cand urinez am si o usoara sangerare putin mai inchisa la culoare decat la menstruatie.Apoi, totul a fost normal, fara dureri, usturimi sau scurgeri, pana luna aceasta cand mi-a aparut si o usoara umflatura dureroasa la nivelul organelor genitale, mancarimi in zona organelor si o scurgere usor branzoasa dupa mensruatie.Simptomele acestea au disparut in cateva zile, inclusiv umflatura (era de marimea unui bob de porumb) dar mi-e teama, pentru ca nu stiu ce se intampla.
Am 29 de ani, o viata sexuala regulata si protejata (prezervativ intotdeauna ) deoarece alaptez.De cateva luni, inainte cu 2-3 zile inainte de menstruatie, in momentul cand urinez am si o usoara sangerare putin mai inchisa la culoare decat la menstruatie.Apoi, totul a fost normal, fara dureri, usturimi sau scurgeri, pana luna aceasta cand mi-a aparut si o usoara umflatura dureroasa la nivelul organelor genitale, mancarimi in zona organelor si o scurgere usor branzoasa dupa mensruatie.Simptomele acestea au disparut in cateva zile, inclusiv umflatura (era de marimea unui bob de porumb) dar mi-e teama, pentru ca nu stiu ce se intampla.
5 comentarii
Daca simptomele reapar ar fi necesar un examen ginecologic, deoarece poate fi o candidoza vaginala. "Umflatura durerosa" putea fi o bartholinita, adica o inflamatie a unei glande numita Barholin situata in zona aceea.
Multumesc pentru raspuns.Acum ma simt bine, desi din cand in cand am o usoara senzatie de arsura in spate cam in dreptul rinichilor.Umflaturile acelea mai apar si dispar din cand in cand, dar nu in acelasi loc.Cred ca o sa-mi fac "curaj"si o sa merg totusi la ginecolog, chiar daca e o consultatie mai putin placuta!
ai fost la doctor? care e cauza acestor umflaturi? ai scapat de ele? daca da, cum?
buna
nu, nu am fost la doctor pentru ca acele umflaturi au disparut pur si simplu. Nu stiu cauza pentru care au aparut, nici pentru care au disparut.Mai am o problemuta mica inca, inainte de menstruatie cu 2-3 zile am o usoara sangerare usor maronie , dar foarte usoara.In rest, totul e normal , nu am dureri si nici alte simptome.
nu, nu am fost la doctor pentru ca acele umflaturi au disparut pur si simplu. Nu stiu cauza pentru care au aparut, nici pentru care au disparut.Mai am o problemuta mica inca, inainte de menstruatie cu 2-3 zile am o usoara sangerare usor maronie , dar foarte usoara.In rest, totul e normal , nu am dureri si nici alte simptome.
am de 2 zile o umflatura la nivelul organelor genitale de culoare rosie si dureroasa si o bubita de vreo 3 luni care pare ca in co dar e albicioasa.nu am fost niciodata la un control ginecologic chair daca mi-am inceput viata sexuala, mentionez ca am 20 de ani.ce ar putea fi?
imi este si frica de un control ginecologic
imi este si frica de un control ginecologic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Boli cu transmitere sexuala
- 5umflatura?
- 3scurgeri vaginale albicioasa cu un miros mai neplacut de cateva luni
- 2mancarimi si scurgeri vaginale
- 4am o problema... scurgeri vaginale galbui
- 4senzatie usturime penis
- 6sensibilitate crescuta in zona genitala
- 7Scurgeri, mancarimi... contact sexual neprotejat
- 5Test papanicolau.. negii genitali
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 3am o mancarime in zona genitala dar nu am nici un fel de simptome ca as avea sifilis
- 3scurgeri vaginale cu miros acru
- 0Urinari frecvente - din 20 in 20 de minute
- 0URGENT scurgere urat mirositoare
- 1Durere in timpul actului sexual
- 1penis uscat
- 1probleme jos
- 1Mancarime in zona inghinala
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
- 1Mâncărimi și secreții la nivelul penisului
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale usturimea la urinare mancarimile in zona genitala umflatura in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: