febra de 5 zile la fetita 1 an si 3 luni
am o fetita de un an si 3 luni si are febra de 5 zile ;a facut pana la 39, 3.eruptie dentara, rosu in gat, infectie genitala, tuse, voma si iau iesit astazi niste bubite pe burta si spate.am fost la pediatru la doua zile dupa ce a inceput sa faca febra si ne-a spus ca este datorita eruptiei dentare si inceput de rosu in gat.ne-a dat ca tratament nurofen, biseptol, proimmunity si supozitoare paracetamol. desi i-am dat tratamentul indicat, febra persista. va rog sa-mi dati un sfat.
2 comentarii
Pentru un copil atat de mic nu este util nici sa cereti si nici sa primiti consultanta pe internet.Cel mai bine este sa consultati din nou pediatrul pentru a va schimba antitermicele, eventual sa va recomande alternanta paracetamol- nurofen.Ca idee, febra atat de mare categoric nu se datoreaza eruptiei dentare.Mergeti la medic cat mai curand...sanatate multa!!!
pentru febra, le-am dat de fiecare data copiilor panadol si nurofen alternativ la 4 ore sau 6, dupa caz; de fiecare data febra a scazut; cred e bine sa mai consulti un medic, daca tratamentul dat nu a dat rezultate; poti incerca la Medsana. sanatate multa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6vegetatii adenoide.. dupa doua zile de la operatie e normal sa faca febra 38.5?
- 5bebe 8 luni are diaree
- 5Tromboza cerebrala-urgent
- 4poti sa ai infectie in gat, fara sa faci febra?
- 2Baietel 4 anisori febra, amigdalita, conjunctivita
- 4Febra si tensiune mare
- 1febra, frisoane, varsaturi, bilubirina marita
- 1febra...va rog sa ma ajutati
- 1Febra si secretii nazale
- 0Febra mare!
- 6complicatii sinuzita cronica
- 1infectii
- 1Gat - urechi
- 4Secretii nazale... copil de 3 ani si 8 luni
- 2eruptie dintisori
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 16Erupție dentară bebe 7 luni
- 1Raceala/gripa/meningita
- 1Cauza febrei si de ce nu trece odata
- 3Febra 37-37,5 de o saptamana - de la ce?
Mai multe informații despre: Eruptia dentara Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: