Scolioza
Daca se face gimnastica medicala este posibil sa nu evolueze? pana la ce varsta s te poti mentine doar cu gimnastica? Cand este indicata operatia ? Lasa cicatrici ft mari operatie? Exista o alta cale de a o trata in afara de operatie? Va multumesc, cu respect Mia.
2 comentarii
buna loomea:(( am 15 ani fac 16 in decembrie si in martie am fost diagnosticata cu scolioza.Am facut o saptamana.. kinetoterapie.. jh apoi am mai continuat acasa(nu prea des) am facut si un corset nu l-am purtat.. decat la calculator..saptamana asta m-am dus la bucuresti si mi s-a explikt kt d grava poate devi boala.. jh m-am hotarat.. sa continui exercitziile sa fac innot.. ji sa port enervantul asta de corset pana ji cand dorm(la jkoala.. nu-l port orice ar fi mai bn mor) as vrea sa mah ajutzi km c exercitzii sa fac.. am soldul stang mai ridikt.. jh e kiar nasol.. nu prea se observa dekt dak stai atent sa te uitzi jh mai ales dak jtii despre c e vorba.. c exercitzii sa fac sa-mi revina soldul la normal.. jh mai ales coloana:(( la operatzie nu vreau sa ajung yo sunt o fata plina d viatza imi place dansul jh sportul jh n-aj vrea sa renunt la aceste activitatzi.. doar pt o operatzie.. pls help me:((:((
va rogg mult ziketzi cv.. c sa mai fac:(((:((:(( sunt kiar panikata.. sunt o fata frumoasa:>:> jh admirata de totzi nu se poate k viatza mea sa se termine aiki:((:((din cauza esteticii:((
va rogg mult ziketzi cv.. c sa mai fac:(((:((:(( sunt kiar panikata.. sunt o fata frumoasa:>:> jh admirata de totzi nu se poate k viatza mea sa se termine aiki:((:((din cauza esteticii:((
buna ziua, fica mea are 13 ani si este diagnosticata cu scolioza esentiala de 5 ani. Acum are unghi cob 14.
A facut inot pana la 12 ani si acum face gimnastica medicala.Puteti sa-mi spuneti daca chirporactica sau osteopatia are rezultat in acest caz si care ar fi efectele adverse?
Multumesc
A facut inot pana la 12 ani si acum face gimnastica medicala.Puteti sa-mi spuneti daca chirporactica sau osteopatia are rezultat in acest caz si care ar fi efectele adverse?
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Cifoza si scolioza
- 2sechele in urma unei scolioze operate
- 3scolioza torcala dextroconcava
- 2despre scolioza- un raspuns va rog mult
- 5Nu stiu ce sa mai cred!! Scolioza.grava sau nu?
- 5tratament scolioza lombara si hiperlordoza
- 2scolioza la 3 ani ?
- 0Posibila corelatie intre scolioza lombara de aproximativ 7 ani si disfunctia erectila
- 7Durere chinuitoare in zona omoplatului drept
- 1cu am fost diagnosticata cu scolioza dorso lombara dextroconvexa
- 8Rog interpretare RMN COLOANA LOMBARA
- 0Scolioza
- 1Scolioza?Rinichi Bolnav ?
- 1Durere dorso-lombara
- 1Senzatie de picior sarit din sold, cu durere si greutate in coordonare
- 1Scolioza toraco-lombara
- 1Scolioză - uneori dimineața când ma trezesc picioarele îmi rămân înțepenite jumătate de oră - o oră
- 1Hipermobilitate, scolioza, miopie si dureri
Mai multe informații despre: Scolioza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: